2022. június 29., szerda
Péter, Pál névnapja

G.w.M-nek üzent Alekosz öccse, teljesen értelmezhetetlen! A vége parádés!

2022-02-13 20:37 | Nézettség: 2563
Egy teljesen szürreális videóüzenet terjed a magyar neten fénysebességgel, elhomályosítva a politikai üzeneteket is. Alekosz Istenkirály öccse húzta fel magát G.w.M rajongóknak történt beszólásán, így jó ötletnek találta, ha üzen a sztárnak a Facebookon. A történet hátterében az áll, hogy G.w.M nagykanizsai koncertjén történt egy kisebb botrány, miután az egyik rajongója pénzt dobált fel a színpadra, ami nagyon felmérgesítette az énekest, aki meglehetősen durván reagálta le a történteket: "Ha még egyszer pénzt dobsz ide, leszakítom a fejedet" - kiabálta a mikrofonba G.w.M.

Ezen előzmény ütán jött Alekosz öccsének meglehetősen értelmezhetetlen üzenete: "Géemvének üzenem: az én híveimet nem lehet sétegetni, előbb velem kell kiállni! Én felkészülök! S az én fejemet próbáld meg betörni. Mert megtehetem" 

Ami ez után következik az nagy valószínűséggel be fog kerülni a Magyar Netes Idióta Videók nagykönyvébe: Tibor  szétrúgja a falat és szétveri a berendezést, majd lefejel egy felfüggesztett tojást, de a vége a legdurvább, amit nem szeretnénk lespoilerezni, inkább nézzétek meg a videót!

Kép és a videó forrása: https://www.facebook.com/100008672226365/videos/1072532386656332