2024. május 18., szombat
Erik névnapja

Három alulértékelt mémkriptovaluta, amelyek robbanásszerű hozamra adhatnak lehetőséget.

2024-04-09 07:00 | Nézettség: 128
A levegőben érezhető a Pepe Coin (PEPE) piaci visszaesése, mindenki a legutóbbi trendekre figyel.

És a keverékben ott van a KangaMoon (KANG), egy új mémérme, amely hullámokat kelt a kriptovaluta piacon. Eközben a Book of Meme (BOME) kitart a helyén, és a közelmúltbeli piaci ingadozások ellenére is rugalmasságot mutat. Olyan ez, mint egy dinamikus kirakós játék, amelyben minden token teljesítménye nyomokat ad a fejlődő piaci környezetről.

kangamoon

A Pepe Coin (PEPE) áremelkedést fog tapasztalni a következő hetekben?

A Pepe Coin (PEPE) célja, hogy magasan meglovagoljon egy bullish hullámot, az elmúlt napok következetes konszolidációs mozgását követően. A múlt hónapban közel 4%-os eséssel a Pepe értéke jelenleg valamivel a 0,000007105 dolláros ár alatt van, ami a kereskedési volumen 523 millió dollárra csökkenését tükrözi. Az elmúlt héten a Pepe Coin ára közel 12%-kal csökkent, heti 0,0000080 és 0,0000070 dollár  közötti ársávban kereskedtek.

Ettől függetlenül az elemzők a PEPE token fellendülését jósolják, különösen a Bitcoin felezésének közeledtével. Arra számítanak, hogy az esemény az egész piacra kiterjedő rallyt robbanthat ki, és az elkövetkező hónapokban a legjobb mémérméket, például a Pepe Coint, új csúcsra hajthatja. A jó oldalon a Pepe Coin jelenleg erős pozíciót foglal el a kriptopiacon, a piaci kapitalizációt tekintve a 45. helyen áll, lenyűgöző, 2 milliárd dolláros értékkel.

Jól teljesít a Book of Meme (BOME) ára a bitcoin felezése után?

A Pepe Coinhoz hasonlóan a Book of Meme (BOME) is ígéretes teljesítményt mutat a mém érmék piacán a Bitcoin felére csökkenésére számítva. Csak az elmúlt hét során a Book of Meme 20%-ot emelkedett, míg havi grafikonja lenyűgöző, 1628%-os plusz növekedéssel büszkélkedhet. 

Az elmúlt 7 napban a Book of Meme ára 0,013 és 0,018 dollár között mozgott . Eközben a közösség izgatott az április 20-i felezés miatt, és sokan úgy gondolják, hogy a token utána elérheti a 0,04 dollárt. Ez a spekuláció arról, hogy a Book of Meme új árat érhet el a felezés után, izgalmat és kíváncsiságot ébreszt a következő hetekben.

A KangaMoon (KANG) 1 dollárért állítja be a látnivalókat

A KangaMoon (KANG) új belépő a mém érmék piacán, és óriási potenciállal rendelkezik. A közelmúltban való megjelenése ellenére nagy potenciállal büszkélkedhet a kriptovaluta piacon való boldogulásra, főként innovatív tulajdonságainak köszönhetően. Az egyik ilyen funkció, a Social-Fi elem egyedülálló integrációja, egyedülálló játékélményt kínál a felhasználóknak, ahol a játékosok testreszabhatják saját KangaMoon karaktereiket, és harci versenyeken vehetnek részt velük. 

A versenyeken és az időszakos kihívásokon való részvétel révén a játékosok KANG tokenek és nagy értékű játékon belüli gyűjthető tárgyak formájában jutalmakat szerezhetnek. Lenyűgöző innovatív vonzerejének köszönhetően a KangaMoon sok figyelmet keltett, mivel immár több mint 20 000 regisztrált taggal, köztük több mint 6 000 token tulajdonossal büszkélkedhet. 

És az izgalom nem áll meg itt, a folyamatban lévő token előértékesítés során a KangaMoon már több mint 4,3 millió dollárt gyűjtött össze, az előrejelzések szerint a hét végére átlépheti a 4,5 millió dollárt. Ráadásul, mivel a KANG tokenek értéke már 290%-kal szárnyal, 0,005 dollárról 0,0196 dollárra, az elemzők 1000%-os emelkedést jósolnak az induláskor.

A projekt már az indulás előtt izgalomba hozza a befektetőket azzal, hogy ingyenes KANG tokeneket oszt ki azoknak, akik kedvelik, kommentálják és megosztják a közösségi médiában. Mindeközben az elemzők még izgalmasabb fejleményekre is számítanak, ha a KangaMoon 2024 második negyedévében kerül bevezetésre a legmagasabb szintű tőzsdéken. A közelmúltban felpörgött értéke a szakértők szerint az év végére akár 1 dollárt is elérhet.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása: