2024. június 23., vasárnap
Zoltán névnapja

Hogyan készítsünk TV-antennát - Egyszerű!

2023-12-12 09:03 | Nézettség: 2326
Nézze meg a világ összes csatornáját – ingyenes és gyors HD jel. Azt javaslom, hogy készítsen saját TV antennát. Meglátod, milyen egyszerű! Antenna DVB-T2 digitális TV-hez saját kezűleg 10 perc alatt - házilag. Minden méret a videóban!

Nézze meg a világ összes csatornáját – ingyenes és gyors HD jel. Azt javaslom, hogy készítsen saját TV antennát. Meglátod, milyen egyszerű! Antenna DVB-T2 digitális TV-hez saját kezűleg 10 perc alatt - házilag. Minden méret a videóban! A gyenge jel javításához vásároljon erősítőt. Akkor célszerű a készüléket használni, ha az antenna nem teljesen passzol a típushoz, vagy a TV-központ messze van. Ekkor elég nagy a zaj a képernyőn és szinte felismerhetetlen a kép.

Erősítőt csak akkor használnak, ha nem lehet növelni az antenna hatékonyságát. Ennek a résznek a megválasztása a szükséges paraméterektől függ, figyelembe véve a műsorszóró központtól való távolságot. Az antennaerősítő lapokat olyan erősítés jellemzi, amely akár 150 km távolságban is rádióvételt biztosít. Vásárláskor meg kell adni az antenna típusát, például hálós vagy hurkos. A készülék anyákkal van az antennához rögzítve.

Kép és a videó forrása: https://youtu.be/60mnqi4cSn0