2024. február 22., csütörtök
Gerzson névnapja

Hogyan legyünk önazonosak? - Beszélgetés Knapek Éva pszichológussal | Dallos Zoltán

2023-02-07 08:01 | Nézettség: 581
Dallos Zoltán podcastjának Knapek Éva klinikai szakpszichológus, az Önazonos Vagyok Klub alapítója volt a vendége! A beszélgetés során Éva mesélt arról, hogy hogy indult el a közösségi médiában, kiknek tud segíteni az Önazonos Vagyok Klub.

Knapek Éva klinikai szakpszichológus és egészségpszichológus. Jelenleg is képzi magát család- és párterapeuta szekirányban. Emellett tanulmányai során megismerkedett az integratív hipnoterápiával és sématerápiás alapokkail is. Szakmai életének első néhány évét egy pszichotraumákkal foglalkozó intézetben töltötte, ahol az intézet által kiadott traumakötetben szerzőként is megjelenik. Több nemzetközi és hazai publikációja született, elsősorban kodependencia és reziliencia témában. 

2021 óta saját vállalkozásában dolgozik. 2020 óta építi énmárkáját a közösségi mediában, jelenleg az Instagramon közel 40 ezer, a Tiktokon közel 70 ezer követője van. Szakértőként számos műsorban szerepelt, köztük az RTL+ egyik dokusorozatában is.

Alapítója az Önazonos Vagyok Klubnak, mely klub egy olyan önismereti utazásra invitál, ami során először megtalálod, majd elfogadod, végül felvállalod azt, amit valahol korábban elhagytál és tudattalanul elfelejtettél, vagyis az igazi éned. Éva hitvallását a klub weboldalán így fogalmazza meg: 

"Tudom, mit jelent a megfelelési kényszer és a perfekcionizmus, a saját bőrömön tapasztaltam meg azt, hogyan lehet ebből kilábalni. Így a szakmai tudásom mellett a több, mint 10 évnyi önismereti tapasztalatomat is hozzáadom a videókhoz, azokhoz a tartalmakhoz, amelyekhez klubtagként hozzáférhetsz"

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=-MlmFdRAm4c