2023. február 3., péntek
Balázs névnapja

Hogyan süss tökéletes tükörtojást?

2023-01-19 21:01 | Nézettség: 341
Tükörtojás készítése profi módon. Tükörtojás sütése recept és videós segítség ahhoz, hogy a legtökéletesebb tojást tudd megsütni.

Nem tudod, hogyan kell tojást sütni? Kövesd ezeket az egyszerű lépéseket és recepteket (+ videót), hogyan készítheted el az abszolút legjobb sült tojást ropogós, aranysárga szélekkel és tökéletesen folyós sárgájával a napsütéses oldallal felfelé.

Napos oldalával felfelé sült tojás serpenyőben - tökéletes tükörtojás

Az én konyhámban a rántotta és a tükörtojás alapvető alapanyag. Mindkettőjüket nagyon szeretjük, váltogatjuk a kettőt attól függően, hogy egyedül, vagy valami mással tálaljuk. Azonban egyik sem okoz soha csalódást. A tojással egyszerűen nem lehet baj – gyors, egyszerű, olcsó és finom!

Számos különböző tükörtojás készítési módszerről beszélhetünk, köztük az én kedvencemről is – egy olyanról, amelynek puha fehérje csipkés, ropogós széle van, és gyönyörű, sárga folyós sárgája, amit egy kis kenyérrel fel kell törni.

Nem sok kell a tükörtojás elkészítéséhez. Tényleg csak egy serpenyő, egy gumi spatula, egy kis tál, vaj (vagy olaj), és pár perc. A tökéletesség a részletekben és a kivitelezésben rejlik.

Tükörtojás sütése videós segítség:

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=X5oD_thIk3c