2023. március 26., vasárnap
Emánuel névnapja

Igaz történetek! Csodálatos pillanatok, amiktől mindenki meghatódik!

2023-02-24 21:41 | Nézettség: 165
Mikor annyi dráma, gyűlölet, háború és feszültség van a világon, akkor néha érdemes megállni, és a jó, valamint inspiráló dolgokra koncentrálni. Ezek a fajta videók nekem mindig segítenek, ha rossz kedvem van, úgyhogy remélem nektek is szebbé teszi kicsit a napotokat! Ma felbecsülhetetlen, megható pillanatokat hoztam el nektek, amikről elolvad a szívetek!

Hasonló témájú korábbi megható, tiszteletreméltó, elgondolkodtató, érzelmes, szívmelengető valóságos videók:

MEGMENTETTE AZ ÉLETÉT! | FELBECSÜLHETETLEN, MEGHATÓ PILLANATOK, AMIKTŐL ELOLVAD A SZÍVED...

Akár csak 5 perc kedvesség egy teljes nap boldogságot jelenthet annak, aki nagy fájdalomtól szenved... Sőt akár valakinek még az életét is megmentheti. Úgy gondolom minden embernek van egy jó oldala, mindenkiben benne van a kedvesség, éppen ezért a mai videóban olyan megható, valóságos történeteket hoztam el számotokra, amiket ha végig nézel, a végére garantáltan új látásmódod lesz. Ezek után a megható videók után szem garantáltan nem marad szárazon.

MEGHATÓ TÖRTÉNETEK, AMIK VISSZAADJÁK AZ EMBEREKBE VETETT HITED

Amíg vannak emberek a világon, akik képesek saját önző érdekeiket háttérbe szorítani, és másokat jószándékkal segíteni, addig az összetartás szelleme nem fog halványulni. A legjobb dolog pedig a segítségnyújtásban, hogy tejesen ingyen van. Néha akár csak egyetlen mosollyal feldobhatod valaki napját, néha pedig elég csak egyetlen percet feláldozni a napodból, és egy ismeretlen, rászoruló ember egész hetét bearanyozhatod. Néhány ember hisz a védőangyalokban, mások pedig úgy gondolják arra kell törekednünk, hogy mi magunk védelmezzük egymást, odafigyeljünk a másikra, és segítsük a rászorulókat. A hihetetlen emberi jótetteket látva minden hited vissza fog térni az emberiséget tekintve. Ne feledd, nem kihívás mással jót tenni, és ugyancsak másnak sem lesz kihívás számodra segítséget nyújtani.

ELŐSZÖR NEM ÉRTETTE MIT CSINÁLNAK AUTÓJÁVAL, DE MIKOR ELMONDTÁK NEKI MAJDNEM ELSÍRTA MAGÁT :   

Sajnos manapság az online térben teljesen mindennapos jelenség, hogy az emberek a többieket bántják, negatív dolgokat írnak vagy terjesztenek a másikról. Visszaélnek sokan a hatalmukkal és kihasználják azt, hogy következmények nélkül nehezíthetik meg embertársaik, osztálytársaik, vagy számukra nem szimpatikus emberek napjait. Van szerencsére viszont ennek az egésznek egy másik oldala, mikor a közösségi médiának és az online térnek köszönhetően olyan megható, inspiráló és szívmelengető történeteket láthatunk, ami után úgy érezzük feltöltődünk pozitív energiákkal. Ennek kellene a normálisnak lennie és nem az ártalmatlan csínyeknek álcázott bántásoknak. Véleményen szerint a legfontosabb az összetartás és egymás segítése, így ha teheted mindig pozitívan szólj másokhoz! 

MEGHATÓ, TISZTELETREMÉLTÓ PILLANATOK SPORTOKBAN! | A LEGSZEBB SPORT PILLANATOK!

Vannak, akik nem kizárólag a pénzért és a hírnévért űzik profi szinten a sportokat, és vannak akik mindig emberek maradtak és a versengés mellett belátják, hogy a sportszerűség, az etikett és a moralitás mindennél fontosabb. Ma a legszebb sport pillanatokat hoztam el nektek, amiket tiszteletreméltó sportolókhoz fűződnek.

SZÍVSZORÍTÓ, ÉRZELMES FUTBALL PILLANATOK! | A LEGSZEBB, TISZTELETREMÉLTÓ SPORT PILLANATOK!

Persze a győzelmek és a bajnokok örökre az emlékeink közt élnek, azonban sajnos a focinak is, mint minden másnak van egy sötétebb oldala. Sokan azt mondják, hogy ez nem csak 90 perc, hanem egy egész élethossz, illetve nem csak egy stadion, hanem az otthonuk, nem csak szurkolók, hanen családtagok, és a foci pedig nem csak egy sport, hanem az élet. Ma pedig az élet nehézségeit, a foci szívszorító oldalát hoztam el számotokra. Érzelmes és tanulságos

Ide kattintva további érdekes videókat nézhetsz meg!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=jnEzyqSp1Qc