2023. március 30., csütörtök
Zalán névnapja

Így nyerhetsz garantáltan a lottón! 💯

2023-02-27 10:54 | Nézettség: 569
Te mihez kezdenél 31,75 milliárd forinttal? A videó végén egy garantált módszert ismerhetsz meg a lottó fődíj sikeres megnyeréséhez. 🍀 A december 9-ei sorsoláson ugyanis valaki Magyarországról sikeresen eltalált 5+2 számot, így övé lett a főnyeremény, egészen pontosan 75 871 601,70 euró. Ez átszámítva 31,75 milliárd forint, ám az összeg bruttó, mindenesetre a nettó összeg is elég lehet arra, hogy valaki bekerüljön a száz leggazdagabb magyar közé. Azonban mielőtt elindulnál a legközelebbi lottózó irányába, hogy megvásárold szelvényed, vizsgáljuk meg mekkora eséllyel nyerheted meg a főnyereményt.

Milyen eséllyel nyerhető meg Magyarországon az ötös lottó főnyereményét?

Kíváncsi vagy, hogy mely számokkal nyerhetsz nagyobb eséllyel a lottón, akkor kattints ide
Az ötös lottó főnyereményének megnyerésének esélye Magyarországon nagyon alacsony. A lottószámok kiválasztása teljesen véletlenszerű, és a lehetőségek száma nagyon nagy, ezért nehéz megjósolni a nyerőszámokat.

Az ötös lottóban az esélye annak, hogy egyetlen szelvényen az öt főszámot eltalálják, 1 az 1 906 884-hez. Az esélyek tovább csökkennek, ha figyelembe vesszük a kiegészítő számokat is.

1 a 43.949.268-hez az esély az ötös lottó megnyeréséhez.

A gyakorlati életben ez azt jelenti, hogy a legtöbb játékosnak sosem sikerül megnyernie az ötös lottó főnyereményét, és a legtöbb ember egész életében sosem nyer nagyobb lottónyereményt.

Ennek ellenére az emberek még mindig szeretnek lottózni, mert reménykednek abban, hogy az ő szelvényük lesz az, amelyik a sors kegyeltjévé válik és nagy pénznyereményre tesznek szert.

Fix számokkal játszol? Nézzük nyertél volna valaha számaiddal? Kattints!

Ide kattintva további érdekes videókat nézhetsz meg!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=0rhuqjdlvYU

TOP10-ben az Ötöslottó főnyereménye – több mint 3 milliárd forint várja a játékosokat
 
A játék történetének kilencedik legmagasabb főnyereményével kecsegtet az Ötöslottó a héten, már 3,135 milliárd forint a tét. A milliárdok a szerencsevadászok kedvét is meghozták, többen és többet lottóznak.
 
18 hete nem született telitalálatos az Ötöslottón, így a jackpot átlépte a 3 milliárd forintot, a főnyeremény összege pedig ezzel bekerült a játék történetének tíz legmagasabb összege közé. Bár a jackpot tovább halmozódik, szombaton 15 szerencsés örülhetett négytalálatosának, akik egyenként több mint 3,3 millió forinttal lettek gazdagabbak. Amennyiben a hétvégi számhúzáson nem születik nyertes, úgy a főnyeremény összege a nyolcadik legmagasabb szintre is emelkedhet. 
 
Az eltelt 4 és fél hónap, azaz a halmozódás ideje alatt Fortuna kedvenc száma volt a 32-es, amit hatszor sorsoltak ki, emellett az 5-ös és a 20-as számot tartalmazó golyók is négyszer kerültek be a nyerőszámok közé. Érdekesség, hogy a többi közt a sokak által szerencsésnek tartott 7-es vagy éppen a balszerencsével társított 13-as számokat egyszer sem húzták ki a halmozódás kezdete óta.
 
Az Ötöslottó története során a legrövidebb halmozódás 1 hét volt, a leghosszabb pedig 39 hét. Ez utóbbira három éve volt példa: közel 10 hónap után 2020. 13. játékhetén megszületett az Ötöslottó történetének legnagyobb főnyereménye, egy szerencsés nyertes 6,431 milliárd forinttal lett gazdagabb. A nyeremény halmozódására a szabályok szerint 52 hét áll rendelkezésre, ezután a főnyeremény nem növekszik tovább. Ha az utolsó sorsoláson sincs telitalálatos szelvény, akkor a főnyeremény a részvételi szabályzat alapján a többi nyertes között kerül felosztásra, ugyanakkor erre a játék 66 éves története során még egyszer sem volt példa.