2024. Április 20., szombat
Konrád, Tivadar névnapja

Iskolai bántalmazó pillanatragasztót öntött a lány hajába, de ahogy ő reagált, arra nem számítottak! Igaz történet!

2023-02-26 17:45 | Nézettség: 315
A videó célja NEM a megbotránkoztatás, a megdöbbentés, a reakció keltés vagy az illegális és bántó magatartás népszerűsítése. Éppen ellenkezőleg! Arra hivatott rámutatni ez a videó, hogy miért MUSZÁJ kiállni egymás mellett, segíteni a gyengébbeket, és azokat, akik nem kapnak elég támogatást! A videóban nem látható sérülés, nem látszódnak kiskorúak, nem hangzik el csúnya beszéd, így minden korcsoport számára megfelelő. Célom az, hogy rámutassak az összetartás fontosságára, és inspiráló példát mutassak a történettel!

Milyen sérüléseket okoz a pillanatragasztó a fejbőrön?

A pillanatragasztó rendkívül erős és gyorsan száradó ragasztóanyag, amelynek használata sérüléseket okozhat a fejbőrön. Ha a pillanatragasztó bőrrel vagy hajjal érintkezik, azonnal ragad és nehéz eltávolítani, ami fájdalmat és irritációt okozhat.

A fejbőrön való használata esetén a pillanatragasztó számos sérülést okozhat, például:

Bőrirritáció: A ragasztóanyag irritálhatja a bőrt, pirosságot, viszketést és égő érzést okozva.

Hajsérülés: Ha a ragasztó a hajra kerül, akkor azonnal megragad és nehéz eltávolítani anélkül, hogy a hajat károsítaná.

Bőrsérülés: Ha a ragasztó a fejbőrre kerül, akkor nehéz eltávolítani anélkül, hogy megsértené a bőrt, ahol kisebb sebek, vágások vagy horzsolások jelenhetnek meg.

Égési sérülések: A pillanatragasztó forró érzést okozhat, amikor a bőrre kerül, amely égési sérüléseket okozhat.

Ha a pillanatragasztó bármilyen formában a fejbőrre kerül, fontos azonnal cselekedni, hogy minimalizáljuk a sérülések súlyosságát. Ha a ragasztó nem jön könnyen le, ne próbáljuk eltávolítani azonnal, mert a bőr sérülhet. Ehelyett az érintett területet hideg vízzel átöblítve és várjuk meg, amíg a ragasztó meglágyul, hogy könnyebben eltávolítható legyen. Ha az irritáció vagy a fájdalom továbbra is fennáll, érdemes orvoshoz fordulni a további kezelés érdekében.

Ide kattintva további érdekes videókat nézhetsz meg!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=Pu0mH0cyl7o