2024. május 18., szombat
Erik névnapja

Izgalmas randi program: Quad randi

2024-04-16 09:51 | Nézettség: 475
Szponzorált tartalom
Ha szeretnél a párodnak egy igazán izgalmas randit akkor ezt ki kell próbálni: Quad randi

Quad randi

Ha szeretnél a párodnak egy igazán izgalmas randit akkor ezt ki kell próbálni, ez a program, nem más mint a quad randi, ahol kibérelhettek egy quadot, vagy ha mindketten szeretnétek vezetni akkor 2 quadot és oda mehettek ahová csak szeretnétek, kereshettek eldugott helyeket ahol piknikezhettek vagy megállhattok egy étteremnél, fagyizónál és az izgalmas pillanatok mellett romantikus pillanatokkal fűszerezhetitek a kalandot. 

Szerinted minek örülne jobban a párod, ha elviszed étterembe vagy elviszed egy egésznapos quad túrára és különleges helyeken quadoztok, aztán betértek egy étterembe?

A quad randi lehet pár órás vagy akár egész napos is, lehetőség van arra, hogy reggel átveszitek a quadokat és csak este viszitek vissza, így mindenre jut idő és biztosan hatalmas kalandban lesz részetek.

A quadokat akár házhoz is szállítja a quadberles.hu, így ha a környéketeket szeretnétek bejárni akár több napra is kibérelhetitek a quadokat, de még arra is van lehetőség, hogy egy quad szállító utánfutóval együtt bérelitek ki a quadot, így az ország bármely területén quadozhattok, ha elmentek egy wellness hétvégére és visztek magatokkal egy quadot, az garantált, hogy sokkal több élménnyel tértek haza, mintha quad nélkül mentetek volna.

Hol lehet így quadot bérelni?

Nagyon sok helyen lehet quad túrára befizetni, de azok 1-2 órásak és mindig van egy túravezető aki megmondja merre mehetsz, meddig állhatsz meg, a Quadberles.hu Dunakeszin található ahol úgy bérelhetsz quadot ahogyan egy autót, átveszed a kulcsokat és már mehetsz is.

Quad randi

 

Milyen quadokat fogunk kapni?

Tiszta és szinte új 1 max 2 éves quadokat fogtok kapni, Cfmoto 625-ös túra quadok, amik nem arra vannak kitalálva, hogy ugrassunk velük, de szinte minden akadályon át fogsz tudni menni vele, szervokormányos quadok, hogy még a hölgyek is könnyen el tudják vezetni, kényelmes ülések amelyek két személynek is nagyon kényelmesek, nagy csomagtartó, ahová szinte bármi befér amire szükségetek lehet egy túrán. 

Quad

Quad

Mire van szükség a quadok bérléséhez?

B kategóriás jogosítványra és kaució letételére van szükség, ahogyan egy autó bérlésénél is.

Hol lehet közlekedni a quadokkal?

A quadok rendszámosak és traktorként vannak vizsgáztatva, így közúton bárhol közlekedhetsz ahol nincs traktorral behajtani tilos tábla, de nem közlekedhetsz vele autópályán és sajnos Budapest területéről is ki vannak tiltva a traktorok. Továbbá tilos behajtani a természetvédelmi területekre.

Nézzétek meg ezt a kis videót, hogy milyen élményekben lehet részetek egy quadozáson:

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=Fv7EtJ_xiag

Ha szeretnél részletesebben olvasni a quad randi szolgáltatásról akkor katt a linkre. Az oldalon megtalálod a quad bérlés árait és akár ajándékutalványt is tudsz vásárolni amivel meglepheted kedvesedet.

Quad randi