2023. május 30., kedd
Zsanett, Janka névnapja

Jennifer Aniston a pénzért még ezt a munkát is bevállalta 19 évesen

2022-06-14 12:43 | Nézettség: 560
Jennifer Aniston mindössze 25 éves volt, amikor 1994-ben megkapta a Jóbarátokban Rachel Green szerepét, és bár akkoriban már kimondottan szerencsés helyzetben érezhette magát a szakmában, azért 19 évesen, a karrierje kezdetén nem volt még minden ilyen könnyű. Kisebb színházi szerepei mellett ugyanis kénytelen volt a plusz pénzért bevállalni olyan munkákat is, amik nagyon messze álltak igazi álmaitól.

Jennifer Aniston a The Tonight Show vendégeként Jimmy Fallon-nal beszélgetett arról, hogy ki és milyen munkákat vállalt el még azelőtt, mielőtt híresek lettek volna. A népszerű műsorvezető éppen arról mesélt, hogy egykoron még egy biciklis futár szerepre jelentkezett egy filmben, amire a színésznő lazán annyit mondott, hogy azt igazából ezt ő is kipróbálta és gyorsan el is mesélte a történetet.

Egy nap erejéig én is biciklis futár voltam New Yorkban. Iskola után egy reklámügynökségél dolgoztam, ahol egyébként az édesanyám is dolgozott, szóval, hogy plusz pénzt keressek, alkalmi munkákat vállaltam ott én is. Aztán az egyik nap a biciklis futárjuk egyszerűen nem jött be dolgozni. Erre ők megkérdezték tőlem: „Tudsz biciklizni?”, mire én: „Persze, tudok”. Azt azért ne felejtsük el, hogy én mondjuk a Central Parkban tudok biciklizni, ahol sima és tökéletes az út. Szóval csak könnyedén igent mondtam. Igazság szerint elképzelni sem tudom, hogy miként éltem túl azt a napot. Az 5th Avenue-n tekerni a forgalomban, miközben egyensúlyoztam azzal a csomaggal... Azt hiszem, hogy a végén beszálltam egy taxiba. Nem is tudom, hogy mi történt azzal a biciklivel azután, az egész homályos már.

 

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=o9BrmbmF4QI