2023. december 3., vasárnap
Ferenc névnapja

Jön a BERLIN - hogyan lehet ellopni 44 millió eurót?

2023-06-18 11:56 | Nézettség: 620
Megérkezett a Netflix Berlin című sorozatának előzetese. A Nagy pénzrablás világában most Berliné a főszerepe. A terv: ellopni 44 millió eurót – egyetlen délután alatt.

A rajóngók már kiváncsian várják, lesz e olyan izgalmas és lebilincselő mint az eredeti sorozat. A bemutatóra 2023 decemberében kerül sor.

A Nagy Pénzrablás, melynek eredeti címe Money Heist egy spanyol televíziós sorozat, amit eredetileg a Netflix számára készítették. A sorozatot Álex Pina készítette és rendezte, és először 2017-ben debütált Spanyolországban a La Casa de Papel címen.

A történet középpontjában egy csoport bankrabló áll, akiket a Spanyol Királyi Pénzverdebe különösen híres és álarcos bűnöző, aki csak a Professor néven ismert, vezet. A Professor kiaknázza a csapdába esett túszokat és együttműködik velük a hatalmas mennyiségű pénz kifosztásában, miközben eltereli a hatóságok figyelmét. A sorozat izgalmas és fordulatos, és több idővonalban játszódik, ami a múlt és a jelen között váltakozik.

A Nagy Pénzrablás világszerte óriási sikert aratott. Kiemelkedően népszerűvé vált a nemzetközi közönség körében, és különösen híressé tette a főszereplő karaktereket, mint például a Professor, Tokyo, Berlin, Nairobi, Rio, Helsinki, Moszkva és Denver.

A sorozat összesen öt évadot tartalmaz, és minden évadnak megvan a maga záró epizódja. Az első két évadot a spanyol televíziós csatorna, az Antena 3 mutatta be, majd a Netflix vette át a harmadik évadotól kezdve. A sorozat nagy nézettséget és elismerést kapott a világ minden tájáról, és számos nemzetközi díjat nyert, beleértve az International Emmy Awards-ot is.

A Nagy Pénzrablás egy izgalmas, intelligens és érzelmes sorozat, amelyet a karakterek mélysége és a csavaros cselekmény jellemzi. A széria hatalmas rajongótáborra tett szert, és a Netflix egyik legnépszerűbb eredeti sorozatává vált.

 Nézd meg a Berlin előzeteset!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=e_piUcLguFE