2023. október 2., hétfő
Petra névnapja

Justin Bieber felépült betegségéből 😷

2022-08-02 16:07 | Nézettség: 369
Egy időre úgy tűnt, hogy veszélybe került Justin Bieber Sziget fesztiválos fellépése, mivel a kanadai énekes több koncertjét is lemondta...

Justin Bieber már a Szigetre tart és hálás: Annyira jó itt lenni!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/shorts/UeeBxI_Xpkg

Legyőzte a betegségét, ami miatt júniusban félbe kellett szakítania a világkörüli turnéját, és a hétvégén ismét színpadra állt Justin Bieber. A szupersztár énekes vasárnap Olaszországban lépett fel, így most már biztosak lehetünk abban, hogy a Sziget Fesztiválra meghirdetett koncertje sem marad el, ami feltehetően a szervezőknek telt házas napot hoz majd. Bieber boldog és hálás, hogy ismét koncertezhet, amit nem győz hangoztatni.
Július 31-én a Lucca Summer Fesztiválon láthatta először Justin Biebert a közönség, mióta bejelentette: leküzdötte a betegséget, ami miatt nyár elején meg kellett szakítania a már folyamatban lévő Justice névre keresztelt világkörüli turnéját.

Mint ismert, Biebernél korábban Ramsay Hunt-szindrómát diagnosztizáltak, ami elmondása szerint a fülében lévő egyik ideget érintette, és emiatt lebénult a fél arca. Miután mindezt egy videóbejegyzésben közölte, amelyen jól látható volt, hogy pislogni is csak az egyik szemével tudott, illetve a szája is csak félig volt mosolyképes, nem csoda, hogy sokan aggódni kezdtek, mikor lesz újra színpadképes az énekes.

(Forrás:Index)