2024. július 20., szombat
Illés névnapja

Kamion forgalommal szemben az M0-on, Sebestyén Balázs állította meg

2024-06-18 07:43 | Nézettség: 395
Egészen elképesztő. eset törtrént június 16-án az M0-ás autópályán, egy lengyel kamion több kilométeren kersztül haladt a forgalommal szemben, nem kis riadalmat keltve a szabályosan közlekedők között. Kiderült, hogy a kamionost Sebestyén Balázs állította meg, aki csak névrokona az ismert rádiósnak.

Az esetről az RTL Klub hiradó és a BPi Autosok oldal is beszámolt, ahogy írják: " a felvételek jól látszódik, hogy a szituációban összezavarodott szabályos autósok alig győzik kerülgetni - a szerencsére lassan haladó - monstrumot."

A lengyel sofőrt végül egy útellenőr tudta megállítani, akit történetesen Sebestyén Balázsnak hívnak, névrokona az ismert rádiós műsorvezetőnek. Balázsék kedd reggeli műsorukban fel is hívták "az autópálya hősét" és az esetről és a "Milyen az élet Sebestyén Balázs névvel élni?" kérdéskörről beszélgettek.

Sebestyén Balázs (az útellenőr) elmunkta hogy a körülbelül 60 éves lengyel sofőr zavartan viselkedett, valószínűleg a nagy melegtől lehetett rosszul. Megállítani sem volt könnyű, ami végül aztán sikerült. A sofőr a kiérkező rendőrökkel együttműködő volt. A rendőrség közúti veszélyeztetés miatt indított eljárást.

A BPi Autosok Youtube csatornájára felkerült egy videó, mely több szemtanú által készített felvételt is tarttalmaz. A videókon látszik, hogy sorban fékeznek az autók, mikor észreveszik a szabálytalanul közlekedő kamiont. 

Nézd meg te is a videót!

 

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=ICbL3mHXNmI