2024. június 13., csütörtök
Antal, Anett névnapja

A KangaMoon (KANG) ára 180%-kal ugrik, a MultiversX (EGLD) és a Pyth Network (PYTH) emelkedésben

2024-03-21 07:00 | Nézettség: 179
A kriptovaluta piac dinamikus környezet, amely új projektekkel és trendekkel folyamatosan fejlődnek.

A KangaMoon (KANG), valamint a MultiversX (EGLD) és a Pyth Network (PYTH) hatalmas felvonulásoknak volt tanúja az elmúlt hetekben. A KangaMoon reflektorfénybe került, mivel továbbra is minden várakozást megszeg, miközben még az előértékesítés 4. szakaszában van. Az elemzők a natív tokent, a KANG-ot választották az év egyik legnépszerűbb kriptográfiai eszközének. További részletek alább. 

kangamoon

A KangaMoon (KANG) előértékesítése szárnyal, amikor a mém érme egyre nagyobb teret nyer

A KangaMoon (KANG) az egyik olyan mém-érmeprojekt, amely hullámokat kelt a piacon. A projekt jelenleg az előértékesítés negyedik szakaszában tart, a tokent mindössze 0,014 dollárért adták el. A projekt lendületes lendülete miatt a csapat több mint 2 millió dollárt gyűjtött össze az előértékesítés során, miközben a hónap vége előtt 3 millió dollárt állított. 

A befektetőket a KangaMoon olyan egyedülálló kombinációja vonzza, mint a társadalmi elkötelezettség jutalma, a játék a keresethez (P2E) mechanika és a jövőbeli, NFT-kkel rendelkező P2E játékterem tervei. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók nem csak vásárlással és birtoklással szerezhetnek KANG tokeneket, hanem játékmeneten és közösségi tevékenységeken keresztül is. 

A projekt a közösség bevonását helyezi előtérbe. Sok mémérmével ellentétben a KangaMoon (KANG) lehetőséget kínál a befektetőknek, hogy tokeneket szerezzenek a projekt közösségi médiában történő népszerűsítését célzó tevékenységekben való részvétellel. A közösségépítésre való összpontosítás elősegíti a közös tulajdon érzetét, és elősegítheti a hosszú távú növekedést.

A csapat azt tervezi, hogy a második negyedévben bevezeti a tokent egy jelentős tier1 CEX tőzsdére. Az elemzők úgy vélik, hogy a lendületes lendülettel a token az előértékesítés vége előtt 50-szer visszatér. Ennek megfelelően valószínű, hogy a KANG ára eléri a 0,5 dollárt az évben. Továbbra is most van a legjobb alkalom arra, hogy ebbe a legjobb kriptográfiai eszközbe fektess be, amely hamarosan túlszárnyalja az olyan népszerű mémérméket, mint a Dogecoin és a Shiba Inu. 

Új csúcsokat érhet el a MultiversX (EGLD) 2024-ben?

A MultiversX (EGLD) az egyik legnépszerűbb kriptográfiai eszköz, amely az elmúlt hetekben hatalmas megmozdulásoknak volt tanúja. A MultiversX token 60 és 77 dollár között forgott az elmúlt hónapban a CoinMarketCap adatai alapján . A token 12%-ot erősödött az elmúlt hónapban. 

Míg egyes szakértők úgy gondolták, hogy a MultiversX be fog törni a 80 dolláros ellenállási trendvonalba, ennek fordítottja történt. A token ára napok óta csökken. A MultiversX kereskedési volumene is hanyatlóban van, ami a tokent még mélyebbre tolhatja a bear trendbe. Még a közelmúltbeli fejlemények ellenére is, egyes kriptoszakértők előrejelzése szerint a MultiversX ára eléri a 100 dollárt az év során az ökoszisztéma pozitív fejleményei alapján.  

Pyth hálózat (PYTH) áttöri a határt 

A Pyth Network (PYTH) a kriptovaluta piac legújabb szereplője, 2023 novemberében indult. Fiatal kora ellenére a Pyth Network jelentős vonzerőre tett szert értékes szolgáltatásának köszönhetően, amely magában foglalja a megbízható, valós idejű piaci adatok szolgáltatását a DeFi alkalmazásokhoz. . A Pyth Network ára 69%-kal emelkedett az elmúlt hónapban. A CoinMarketCap adatai alapján újabb 54%-os emelkedés volt megfigyelhető a heti árgrafikonon . 

A Pyth Network kulcsfontosságú piaci mutatói, például a kereskedési volumen és a piaci kapitalizáció szintén emelkedő tendenciát mutatnak. Ahogy a DeFi folyamatosan növekszik, várhatóan megnő a kereslet az olyan megbízható adatorákulumok iránt, mint a Pyth Network. A token már stabilizálódott az 1 dolláros támogatási szinten, és az elemzők előrejelzése szerint az ár elérheti a 2 dollárt a közelgő bikapiacon.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben elérhető izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://KangaMoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/KangaMoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása: