2024. június 21., péntek
Alajos névnapja

Karácsonyi labdák – roll-on dezodorból készült karácsonyfagolyók

2023-12-11 13:46 | Nézettség: 1210
Karácsonyfa golyók roll-on dezodorból. DIY karácsonyfadísz. DIY karácsonyi díszek hab. DIY kézműves karácsonyra. A roll-on dezodorokból készült karácsonyfagolyók elkészítése egy kreatív és egyedi ötlet lehet.

Ehhez szükséged lesz néhány alapanyagra és eszközre. Íme egy egyszerű útmutató:

Hozzávalók:

  • Üres, tiszta roll-on dezodor flakonok
  • Különböző színű és méretű csillogó, gyöngy, vagy egyéb díszítő elemek
  • Ragasztó (akár forrasztópisztollyal is dolgozhatsz)
  • Színes szalagok vagy damilok
  • Fényes festékek vagy filctollak Kreativitás és türelem

Elkészítési lépések

Dezodor flakon előkészítése: Ügyelj rá, hogy a roll-on dezodor flakonok tiszták és szárazak legyenek. Lehetőleg olyanokat használj, amelyeknek eltávolítható a kupakja, így könnyebb lesz dolgozni velük.

Dekoráció: Használd a ragasztót vagy a forrasztópisztolyt a flakonok különböző részein, majd tapasztalj rá a csillogó és díszítő elemekre. Készíts mintákat, vagy hagyj teret a kreativitásodnak.

Szalagok vagy damilok hozzáadása: Ragaszd fel a színes szalagokat vagy damilokat a fagolyók tetejére úgy, hogy kis hurkot alkossanak. Ezen keresztül tudod majd felakasztani a karácsonyfát.

További dekoráció: Ha szeretnéd, színezd vagy díszítsd tovább a flakonokat festékekkel vagy filctollakkal. Hozd létre a saját egyedi stílusodat. Száradás: Hagyd száradni a fagolyókat alaposan, mielőtt felakasztanád őket.

Ez idő alatt ellenőrizd, hogy minden díszítés jól tapadjon a flakonokra. Felakasztás: Miután minden teljesen megszáradt, kösd fel a kész karácsonyfagolyókat a fádra, és élvezd az egyedi, saját készítésű dekorációt! Ezeket az ötleteket változtathatod és testre szabhatod saját ízlésed és kreativitásod szerint.

Jó szórakozást és boldog készülődést a karácsonyhoz!

Kép és a videó forrása: https://youtu.be/I1ZGU1ZKhV8