2024. július 14., vasárnap
Őrs névnapja

Keverje össze a mosószert SÓ-val 😱 Nem fogja elhinni a hihetetlen eredményt 😱 Nem kell drága tisztítószert vennie többet!

2023-06-04 19:56 | Nézettség: 437
Ezek az összetevők kombinálva fantasztikus módon hatnak a szennyeződésekre. Együtt használva hatékony tisztítóhatást érhetnek el. Nem kell drága tisztítószereket vásárolnia ezután. Ezzel a módszerrel egyszerűen szabadulhat meg a háztartási szennyeződésektől!

A folyékony mosószer, só, szódabikarbóna és víz egyvelege hatékony tisztítószer lehet az alábbi okok miatt:

Folyékony mosószer: A folyékony mosószer olyan vegyi anyagokat tartalmaz, amelyek képesek eltávolítani a szennyeződéseket és a zsírokat a felületekről. Ezek a mosószerben található aktív összetevők például a felületaktív anyagok, amelyek segítenek feloldani és leválasztani a szennyeződéseket.

Só: A só kiváló szennyeződésleválasztó tulajdonságokkal rendelkezik. Különösen hatékony lehet a rozsdafoltok és a vízkő eltávolításában. A sós oldat alkalmas lehet például a mosogatókagylók vagy a vízforralók tisztítására.

Szódabikarbóna: A szódabikarbóna egy természetes, nem mérgező tisztítószer, amely kiválóan alkalmas a szagtalanításra és a szennyeződések eltávolítására. A szódabikarbóna enyhén abrazív hatással rendelkezik, ami segít a makacs szennyeződések, például a zsír vagy a foltok eltávolításában. Emellett a szódabikarbóna semlegesítheti a kellemetlen szagokat.

Víz: A víz a legelterjedtebb oldószer, és sok esetben segíthet a szennyeződések fellazításában és lemosásában. Ezenkívül a víz hígító hatással bír, így csökkentheti a tisztítószerek koncentrációját, miközben növeli a tisztítószer mennyiségét.

Ezek az összetevők kombinálva különböző módon hatnak a szennyeződésekre, és együtt használva hatékony tisztítóhatást érhetnek el. Azonban fontos megjegyezni, hogy minden felület és szennyeződés más lehet, és nem minden esetben lesznek egyformán hatékonyak. Először mindig végezzünk próbát kisebb, láthatatlan területeken, és győződjünk meg róla, hogy az adott felület és szennyeződés kompatibilis-e az adott tisztítószerrel.

 Hozzávaló anyagok:

  •  folyékony mosószer
  •  só
  •  szódabikarbóna
  •  víz

https://videolista.hu/kategoriak/kategoria/tudomany

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=acvmaU4BLok