2022. október 4., kedd
Ferenc névnapja

KISLÁNY ARCÁT MEGETTE EGY MOSÓMEDVE, MAJD 13 ÉVVEL KÉSŐBB EZ TÖRTÉNT...

2022-08-07 08:45 | Nézettség: 284
Charlotte Ponce egy horrorisztikus eseményt kellett, hogy átvészeljen csupán 3 hónapos korában, melynek következményeit élete végéig viselnie kellett, ráadásul ahányszor tükörbe nézett mindig eszébe jutott az a szörnyűséges délután.

A kis Charlotte gyerekkora borzalmas volt!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=BaZxucyE2kY

A család egy kölyök mosómedvét tartott otthon, és egy napon mikor teljesen egyedül hagyták az apró Charlotte-ot otthon az állattal, akkor következett be a baj. A kis csecsemő a gyerekágyában volt egy üveg tejjel, és mivel a mosómedvének nem hagytak kint sem enni, sem inni, ezért ő fejébe vette, hogy elveszi a kislánytól. Ekkor mászott be a lányhoz és támadt rá, hogy elvegye tőle a tejet. Eközben a jobb fülét és orrát teljesen letépte és az arcának is nagy részét megsebesítette. 


A brutális eset következtében azonnal elvették a kislányt és bátyját szüleiktől, majd felelősségre is vonták őket, amiért ez a baleset bekövetkezhetett.

Ezután a nagyszüleikhez kerültek a gyerekek.


Sajnálatos módon a kis Charlotte gyerekkora borzalmas volt, mivel nem tudott beilleszkedni kinézete miatt, és iskolás korában sokan cikizték is. Emiatt súlyos depresszióba esett és már azon gondolkodott mégis mi értelme az életének. Szerencsére egy kisebb baráti társaságot ki tudott alakítani, így legalább nem teljesen egyedül volt, ami nagyon sokat jelentett neki.


Számtalan műtétet hajtottak végre rajta az évek alatt egészen kicsi korától kezdődően, ő viszont egyetlen egyszer sem sírt , hősiesen helytállt a kórházban és még csak nem is nyafogott.


Már több éve, hogy Dr. Koongkrit Chaiyaste az orvosa a Royal Oak kórházban, ezalatt az 5 év alatt pedig kezdtek kisebb fejlődéseket elérni, azonban a legmeghatározóbb a legutóbbi volt. Ekkor ugyanis a lány hasából vettek szöveteket, amit felhasználva megerősítették a fülét és az orrát is újra tudták formálni. És a leginkább szívszorító része ennek a több éves procedúrának az, ahogy látszik hogy a bátor kislány mennyire erős maradt és kitartott a rengeteg nehézség ellenére is, ugyanis elkezdett fülbevalókat gyűjteni, pontosan azért mert hitt benne hogy egyszer újra lesz füle és akkor majd hordhatja azokat. A sikeres műtét következtében pedig régi álma amiről annyira régóta fantáziált már valóra vált és 50 darabos fülbevaló gyűjteményét végre el tudta kezdeni hordani.


A kislány eldöntötte azt is egyébként, hogy orvosbiológiai mérnök lesz, vagyis mű végtagokat akar készíteni és fejleszteni azon emberek részére, akik hasonló cipőben járnak, mint ő. További rengeteg erőt és egészséget kívánok Charlotte-nak, és remélem számotokra is olyan tanulságos és inspiráló volt, mint nekem.

Éppen emiatt, nagyon fontos, hogy inkább karoljátok fel a gyengébbnek vélt osztálytársatok, vagy ha tudjátok hogy nehéz sorsuk van akkor ne tegyetek rá még 1 lapáttal és ne nehezítsétek meg még jobban, hanem segítsétek őt amennyire csak tudjátok. Itt is látjátok milyen elképesztő sokat jelentett Charlott-nak hogy egy kisebb baráti társasága volt, nélkülük viszont ki tudja mit tett volna elveszett depressziós gyerekként.