2024. Április 21., vasárnap
Konrád névnapja

Kiütés és Szoboszlai-gól az Európa-ligában - hengerelt a Liverpool Prágában

2024-03-07 21:22 | Nézettség: 273
Az eredmény alapján mindenki ugy gondolhatja, hogy a Liverpool átgázoltt a Sparta Praha–n, hiszen sima 5 - 1-es győzelmet aratott. Azonban, aki a meccset végignézte, tudja, hogy a pragai csapat hihetetlen helyzeteket hagyott ki, volt olyan időszak, amikor a kaput eltaláló lövések száma 6-6 volt, igaz a liverpoolnál ebből 4-ből gól lett.

A Liverpool tehát 5-1-re nyert Prágában a Sparta Praha vendégeként a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjének első felvonásán. Az angol csapat első gólját Mac Allister szerezte, majd Núnez duplázott még az első félidőben.

A második félidő is liverpooli góllal indult, igaz Bradley a saját kapujába vágta a pöttyöst. majd Luis Díaz (ismét három gólra növelte az előnyt. A félidő hosszabításában Szoboszlai Dominik szinte megismételte Izland ellen szerzett gólját, beállítba ezzel a végeredményt. 

A Liverpool már az Európa-liga nyolcaddöntőjének első meccsen eldöntötte a továbbjutás sorsát, önbizalomnövelő sikert aratva a Manchester City ellenihétvégi rangadó előtt. Nézd meg a mérkőzés összefoglalóját!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=-JCuYTZJTyA