2023. február 3., péntek
Balázs névnapja

Közös hang - Csendes éj - Ének a gyermekekért Lakatos Mónika, Nótár Mary, Takács Nikolas és a Szent Efrém Férfikar

2022-12-08 11:48 | Nézettség: 255
Csendes éj különleges feldolgozásával készültek a magyar pop zene ismert alakjai, melyben lovári, angol és magyar nyelven csendül fel a klasszikus ünnepi dal. Közös zenéléssel igyekezenek segíteni a hátrányos helyzetű gyermekeket.
Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=JvLtSVxSWBg

A közös zenélés támogató, segítő, felemelő és összekötő erejét mutatja meg a Csendes éj különleges feldolgozása, melyben lovári, angol és magyar nyelven csendül fel a klasszikus ünnepi dal. A december 6-án debütált felvételen Lakatos Mónika, Nótár Mary, Takács Nikolas és a Szent Efrém Férfikar mellett a Közös hang programban résztvevő gyerekek és mentortanáraik zenélnek.

A Közös hang a Danubia Zenekar és a Máltai Szimfónia közös programja a felzárkózó településeken zenét tanuló gyerekek művészi integrációjáért. A program során a zenekar tagjai személyes kapcsolatot alakítanak ki a Szimfónia programban hangszeren tanuló gyerekekkel és tanáraikkal, velük a rendszeres találkozások során közös művészi célokat álmodnak meg, majd a közös próbákat követően együtt lépnek fel.