2023. március 26., vasárnap
Emánuel névnapja

Kulcsár Edina Dubajozása, csak a jéghegy csúcsa Rettegnek a LISTÁN lévő celebek?!

2023-02-27 19:03 | Nézettség: 2488
A Privátkopó bünügyi portál robbantotta a hírt Kulcsár Edináról, miszerint az ügyészség indítványára tanuként hallgatják meg egy büntetőügyben, mégpedig azért, mert a nyomozó hatóság és a vádhatóság (X. és XVII. kerületi Ügyészség) bizonyítékai szerint Kulcsár Edinát 2009 és 2011 között, több alkalommal, prostitúciós tevékenység végzésére közvetítették ki az Egyesült Arab Emírségekbe, Libanonba és Marokkóba. A portál ez alapján felveti, hogy Edina nem is indulhatott volna azon a szépségversenyen, amit meg is nyert.

Miközben a NAV G.w.M vagyona körül vizsgálódik, úgy tűnik, hogy az ügyészség a várandós Kulcsár Edina múltjában szimatol. Mint köztudott, Edina 2014-ben nyerte meg a Miss World Hungary nevű magyar szépségversenyt, aminek a főszervezője Sarka Kata volt. Hajdú Péter volt felesége korábban elvileg már került kellemetlen helyzetbe amiatt, mert kiderült egy megválasztott szépségkirálynőről, hogy prostituált múlttal rendelkezik.

Az ügy az elmúlt napokban hatalmas médianyilvánosságot, kapott ami nem csoda hiszen több mint 600 000 követővel rendelkező celeb sok fiatal példaképe, és a most nagy  nyilvánosságot kapott információk sokunk szemében nem elfogadhatóak, gondulunk itt arra, hogy a versenybizottságot megtévesztve, nyilatkozatát hamisan megtéve nyerte a szépségkirálynő versenyt.

A téma nagyon megosztó, többen kiálltak Kulcsár mellett, köztük  Mérő Vera is, akinek Facebook postján hatalmas kommentcunami alakult ki, ezzel hatalmas publicitást generálva az ügynek. Közel ezer hozzászólás pro és kontra mellett nem biztos, hogy Edina megköszöni ezt a kiállást, amit több hozzászóló is feszegetett. Valószínű Mérő Vera révén több emberhez jutott el ez a hír, mint több sajtóorgánum cikke alapján.

Természetesen a per még folyik, Edina tanúként szerepel, és nincs bizonyítva az Ügyészség állítása, de Edina az ügyben még nem nyilatkozott, tőle cáfolat nem érkezett eddig.

A Zshowtime csatorna egy külön videót szentelt a témának!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=T3u_tl7bhJ4

A cikkben megjelent információk forrása a  Privát kopó írása.