2024. május 18., szombat
Erik névnapja

Legjobb kriptovaluták befektetésre a bikapiac idején: Cardano (ADA), Polkadot (DOT) és Rollblock (RBLK)

2024-05-12 07:00 | Nézettség: 96
Piaci szakértők szerint a kriptovaluta piac idén nyáron minden idők legnagyobb bikapiaca előtt áll. Ez jelentős növekedést hozhat az altcoin piacon, így hatalmas megtérülést kínálva azoknak a befektetőknek, akik a megfelelő projektekbe fektetnek. Három projekt, amelyek várhatóan jó hozamot kínálnak: Polkadot, Cardano és Rollblock. Mindegyik megfizethető, és az elemzők szerint akár 5000%-os növekedést is elérhetnek.

A Polkadot még mindig jó befektetés?

A közelmúltbeli medvepiac alatt a Polkadot jelentős visszaesést tapasztalt. Saját tokenje, a DOT 30 nap alatt 32%-ot zuhant, és először december óta esett 6 dollár alá. Azonban a legfrissebb trendek azt mutatják, hogy a Polkadot kezd magára találni.

rollblock

Az elmúlt 24 órában a Polkadot ára 5,33%-kal emelkedett, napi kereskedési volumene pedig 18%-kal nőtt. Ennek eredményeként a Polkadot elérte a 6,77 dollárt, és újra felkeltette a projekt iránti érdeklődést.

Több kripto szakértő, köztük az X elemzője, Wolf of Altcoins, közösségi médiában fejezte ki támogatását a Polkadot iránt. Szerinte a Polkadotnak jelenleg a top 3-ba kell tartoznia a megvásárolható kriptovaluták között. Ezt az optimista véleményt más szakértők is támogatják, például Michaël van de Poppe, aki nemrég felvette portfóliójába a Polkadotot.

A Cardano aktivitás fellendülése az április eleji zuhanás után

Az Artemis legújabb adatai szerint a Cardano áprilisban visszaesést mutatott a hálózati aktivitás terén. A napi tranzakciós díjak és az aktív felhasználók száma csökkent, ami miatt egyes szakértők további árfolyamesést jósoltak.

Azonban a Cardano is kezd helyreállni. Az elmúlt 24 órában az ADA ára 4,76%-kal emelkedett, napi kereskedési volumene pedig 5,4%-kal nőtt. Ez arra utal, hogy az altcoin újra lendületet szerezhet, és az árfolyam akár meg is ugorhat a következő hónapban.

Jelenleg a Cardano 0,4557 dolláron kereskedik, napi kereskedési volumene 481 millió dollár. Ha ez a lendület tovább folytatódik, a szakértők szerint az árfolyam április végére meghaladhatja az 0,5 dollárt.

Rollblock (RBLK): a DeFi játék-ipar úttörője

Az optimista hangulat növekedésével sok befektető figyelmét a Rollblock keltette fel. Ez az innovatív új projekt a DeFi technológiát használja, hogy fejlett online játék-szolgáltatásokat nyújtson. Ezek közé tartoznak a cáfolhatatlan tranzakciók (minden tranzakció blokkláncon rögzített), a teljes átláthatóság és a hagyományos online játék-platformokhoz képest rendkívül alacsony díjak.

Ezen felül a Rollblock fantasztikus biztonságot és több mint 100 egyedi játékmódot kínál, beleértve a klasszikus játékokat, például a blackjackot és a rulettet. A Rollblock várhatóan a második negyedévben sportfogadást is bevezet, tovább bővítve a platform vonzerejét.

A Rollblock ökoszisztémájában a $RBLK tokent fogják használni, a tokentulajdonosok pedig részesedést kapnak a platform bevételéből. A Rollblock bevételének akár 30%-át is profitmegosztásra fordítják, a Rollblock az $RBLK tokeneket nyílt piacról vásárolja meg, és jutalmakra használja, továbbá az összes visszavásárolt token felét elégetik. Ez havonta millió dollár értékű $RBLK token elégetéséhez vezethet, ami jelentős keresletet eredményez, így a $RBLK token ritkábbá válik, növelve a fennmaradó tokenek értékét.

Rollblock: a következő nagy DeFi lehetőség

A Rollblock előértékesítése mindössze 0,01 dolláron kezdődik tokenenként, így a Rollblock óriási lehetőség a befektetők számára. Az ár várhatóan már az előértékesítés alatt 880%-kal növekszik, és néhány éven belül a szakértők szerint a Rollblock vezető globális játék-platformmá válhat, akár több mint 100-szoros hozamot kínálva a korai befektetőknek.

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://presale.rollblock.io/

Közösségi oldalak: https://linktr.ee/rollblock

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása: