2024. július 14., vasárnap
Őrs névnapja

Legviccesebb esküvői pillanatok, amiken nem tudod megállni, hogy ne nevess

2023-12-05 10:26 | Nézettség: 4384
Üdvözöllek a "Legviccesebb Esküvői Pillanatok, Amiken Nem Tudod Megállni, Hogy Ne Nevess" gyűjteményben! Kapcsolj ki egy kicsit, és merülj el a kacagtató események világában, ahol a ceremónia és az ünneplés váratlan fordulatai kínálják a nevetés garantáltan feloldó erejét. Kövesd figyelemmel, hogyan teszik próbára az ifjú párok és vendégeik jóhumorát olyan vicces szituációk, amelyeket még a legprecízebb esküvői tervezés sem tud megakadályozni. Hajolj hátra, és élvezd az olyan történeteket, ahol a nevetés a legjobb emlék, amit egy esküvő nyújthat.

Vicces pillanatok hozzájárultak az esküvő felejthetetlenné tételéhez, és az ifjú pár még hosszú ideig emlékezett rájuk nevetve

esküvő

A beszédhibás pap:

Egy esküvőn a beszédhibás pap nagyon izgatottan kezdte mondani az esküvői fogadalmakat. Amikor azt kellett volna mondania, hogy "örömmel", helyette "örüllel" mondta el. Tehát az ifjú pár egész esküvőjük alatt "örüllek" helyett "örömmel" váltotta egymást.

A gyűrűprobléma:

Az egyik esküvőn a gyűrűátadásnál a fiú csak úgy kapkodott a zsebében, de nem találta meg a gyűrűt. Az egész vendégsereg izgult, a menyasszony szégyenkezve mosolygott. Végül a legkisebb gyerek a vendégek közül odalépett, és odanyújtotta a gyűrűt a fiúnak, aki elfelejtette elővenni.

A bulizó nagymama:

Az egyik esküvőn a nagymama úgy gondolta, hogy nem hagyja ki a bulizást, és csatlakozott a fiatalokhoz a parketten. Hihetetlen energiával és lelkesedéssel táncolt, megdöbbentve a fiatal párt és a többi vendéget is.

A hibás torta:

Az esküvői torta bemutatásakor a cukrász elképesztő hibát vétett. A tortán az ifjú pár neve helyett "Boldog születésnapot!" volt írva. A helyzetet csak az oldotta meg, amikor mindenki együtt nevetett a bakiján.

A kitörő nevetés:

Az esküvői ceremónia közben a lelkes vőlegény véletlenül beletúrt a zsebébe, és hangosan felzokogott egy pelenkázott mobiltelefonon. Az egész templom, beleértve a papot és a menyasszonyt is, nevetésben tört ki.

A szertartás alatt elalvó násznép:

Az egyik esküvőn a hosszú szertartás és az egész napos ünneplés után a násznép egy része elkezdett álomba szenderülni a székeken. Az ifjú pár alig tudott komolyan maradni, miközben megpróbálták kijózanítani az alvó vendégeket, hogy folytassák a ceremóniát.

esküvő

A fotós bakija:

A fotós egyik esküvőn véletlenül bekapcsolta a selfie módját, amikor azt hitte, hogy már kikapcsolta a fényképezőgépét. Így a vendégek összes képe tele volt a fotóssal vicces pózokban és grimaszokkal.

A rossz irányba futó menyasszony:

Az ifjú pár első táncakor a menyasszony kicsit túl izgatott volt, és véletlenül rossz irányba kezdett el táncolni. Mindketten megpróbálták korrigálni a hibát, de végül csak kacagtak rajta, és a táncuk méginkább emlékezetessé vált.

A túlzott konfetti:

Az esküvői vendégek fel voltak készülve, hogy konfettit szórjanak az ifjú párra az esküvői menetben. Azonban a vendégek egy kicsit elszálltak a konfetti mennyiségével, és az egész menet úgy nézett ki, mintha egy hatalmas konfettibomba robbant volna fel.

A beszédhibás DJ:

A DJ az egyik esküvőn egy kicsit félreértette a neveket, és a menyasszony helyett a menyasszony apjának a nevét hívta meg a parkettre az első táncra. A meglepett apa végül felállt, és együtt táncolt a menyasszonnyal, miközben a vendégek hangosan nevettek.

A kreatív vőlegénytánc:

A vőlegény úgy döntött, hogy meglepi a vendégeket egy kreatív táncprodukcióval. Azonban a próbák során annyiszor elesett, hogy az esküvő napján a vendégek már izgatottan várták, hány alkalommal bukik el a különböző trükkök során.

A kedvtelésből tánccsoport:

Az egyik esküvőn a menyasszony barátai és családtagjai egy rövid táncprodukciót készítettek, hogy felvidítsák a párt. A vicces rész az volt, hogy egy kicsit túl sok volt a kézmozdulat, és néhányan összeütköztek a tánc közben.

A virágos lábú vőlegény:

A vőlegény nagyon izgatott volt, és a virágokat olyan erővel dobta a vendégek közé, hogy néhány virág a cipőjébe ragadt. Egész az első táncig olyan volt, mintha virágos cipőt viselne, amiért mindenki nevetett.

esküvő kutya

A kutyabarát esküvő:

Az egyik esküvőn az ifjú pár beinvitálták a kutyájukat is, és a násznép tagjai kis kosarakban virágokat dobáltak a házikedvenc felé. A kutya azonban egy kicsit elszaladt a virágok elől, és a vendégek össze-vissza dobálták a virágokat, hogy eltalálják.

A táncoló nagymama 2.0:

Egy másik esküvőn egy idős nagymama volt az, aki a legtöbb időt töltötte a parketten. A vendégek hamarosan körbeállták őt, és tapsolva élvezték, ahogy a nagymama energikusan és vidáman táncolt, mintha sosem lenne vége az esküvőnek.

Jó szórakozást és nevetést!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=trgX6B7DvL4

Nászajándék készpénz összege kalkulátor - MENNYI PÉNZT ADJUNK AZ IFJÚ HÁZASPÁRNAK?

Esküvőre menni általában mindenki szeret. Jó hangulat, régen látott rokonok, barátok, ismerősök, roskadásig teli asztalok, tánc hajnalig… De sokak életét megkeseríti, hogy egyre inkább nem divat ajándékot vinni, hanem a pénzt szereti a legjobban az ifjú pár. De mennyit adjunk? Kalkulátorunk a hazai viszonyokat felmérve megkönnyíti az Ön döntését. Számolja Ki!

 

További videók a témában