2023. március 30., csütörtök
Zalán névnapja

LEHETETLEN SPORT PILLANATOK, AMIK 1% ESÉLLYEL, DE MÉGIS MEGTÖRTÉNTEK!

2022-11-03 20:33 | Nézettség: 254
Fantasztikus, elképesztő sport pillanatok, amiket látva még az állad is le fog esni. A legprofibb atléták, hihetetlen képességű emberek és a legváratlanabb, valamint legritkább sport pillanatok. Akár egy labdarúgás világbajnokság a téma, akár lenyűgöző, lehetetlen megoldások kosárlabdában, vagy úszásban is rengeteg megdöbbentő videót fogtok látni!

Néha nem is az eredmény maga, hanem a megvalósítás az, ami teljességgel utánozhatatlan például egy gól esetében, vagy egy akrobatikus fellépést látva.

Garantáltan meg fogsz lepődni mikre képesek az emberek!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=quJKw5XCIm0

A 2022-es budapesti úszó-világbajnokság fantasztikus eredményein fellelkesülve: Hosszú Katinka döntőbe jutásával és Milák Kristóf világbajnoki teljesítményével arra gondoltam ma olyan elképesztő és hihetetlen sport pillanatokat hozok el nektek, amik egy életben csak egyszer láthatók. Emberek sokszor akár évtizedekig gyakorolnak és edzenek, mielőtt valami maradandót visznek véghez, mi pedig pont erre fogunk fókuszálni ma. Nem csak profi szinten teljesíteni egy hatalmas extrém kihívás, de ezen túl még néha teljesen lehetetlennek tűnő és káprázatos események valósulnak meg, amit még begyakorolni is kihívás lenne, nem hogy még véghez vinni élesben. Visszatérve az úszó-világbajnoksághoz egyébként: Hosszú Katinka a 400 vegyes címvédője egyedüli európaiként került be a döntőbe, miután Mihályvári-Farkas Viktória kilencedik lett. Milák Kristóf 200 pillangón ér el először világbajnoki címet, aztán csak három napra rá százon is aranyérmes lett.