2022. július 7., csütörtök
Appolónia névnapja

Levéltrágya és növénykondicionáló kezelés előtt és után: látványos különbség már 5 nap után!

2022-03-04 12:34 | Nézettség: 87
Látványos különbség már 5 nap után!
Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=Q7r9KtXelJE

A Corteva Agriscience és a Pro Farm Technologies, a Marrone Bio Innovations leányvállalata között létrejött megállapodás révén az európai termelők új lehetőséget kapnak a növények egészségének és a fenntartható termés minőségének javítására. A megállapodás értelmében a Corteva lesz a Kinsidro® Grow kizárólagos európai forgalmazója. A Kinsidro® Grow lombozatra kipermetezhető természetes eredetű levéltrágya, amely javítja a növények vigorát azáltal, hogy kulcsfontosságú tápanyagokat biztosít a fejlődésükhöz.

„A Corteva Agriscience továbbra is új és innovatív megoldásokat hoz a piacra azáltal, hogy természetes eredetű termékeket kínál, amelyek javítják a terméshozamot és az ellenálló képességet, és kiegészítik hagyományos növényvédelmi megoldásainkat” – mondta Susanne Wasson, a Corteva Agriscience növényvédelmi üzleti platform elnöke. „Izgatottan várjuk, hogy a Marrone Bio-val együttműködve kiterjesszük és maximalizáljuk a fenntartható lehetőségeket, amelyek segítenek a gazdálkodóknak megfelelni a változó környezeti feltételeknek, miközben a termesztett növényeket produktívan és egészségesen tartják.”

A Kinsidro Grow a Pro Farm Technologies által kifejlesztett szabadalmaztatott termék, amely optimalizálja a növények tápanyag felvételét, ezzel javítva a növény egészségét és a termés minőségét. A vegetatív növekedési szakaszban a természetes eredetű tápanyag levélre történő kijuttatása jobb termést és kedvezőbb terméshozamot biztosít. A Kinsidro Grow könnyen használható és kompatibilis a termelők jelenlegi mezőgazdasági gyakorlatával.

„Ez a megállapodás egyesíti a Marrone Bio vezető szerepét a fenntartható biológiai növényvédelmi megoldások fejlesztésében és a Corteva Agriscience globális piacvezető erejét. Az együttműködés a Corteva-val lehetőséget kínál arra, hogy eljuttassuk az áttörést hozó technológiánkat az európai termelőknek, akik ismerik és bíznak a Corteva-ban” – mondta Kevin Helash, a Marrone Bio Innovations vezérigazgatója.

Ez az együttműködés újabb lépést jelent a Corteva bővülő, globális, biológiai portfóliójában, amely megbízható és kiszámítható teljesítményű biostimulánsok, biotápanyagok, biokontroll és feromon termékek fejlesztésére irányul. A Corteva Agriscience 2030-as Fenntarthatósági Céljaival összhangban a Kinsidro Grow minőséget szolgáltat a terméspotenciál fokozásával, a terméshozam és a fenntarthatóság növelésével.

Az azonnal életbe lépő többéves megállapodás az európai szántóföldi növénykultúrákra vonatkozik, mint például a kukorica, a búza, a szója és a gyapot.

A Corteva Agriscience  
Corteva, Inc. (NYSE: CTVA) egy nyilvánosan jegyzett, globális finanszírozású mezőgazdasági vállalat, amely ötvözi az iparágvezető innovációt, a magas szintű ügyfélstratégiát és az operatív végrehajtást, hogy nyereséges megoldásokat kínáljon a világ legsürgetőbb mezőgazdasági kihívásaira. A Corteva előnyös piaci preferenciákat teremtett egyedi disztribúciós stratégiája, valamint a vetőmag, növényvédelem, digitális termékek és szolgáltatások kiegyensúlyozott és globálisan sokszínű keveréke révén. Az iparágban a legismertebbek közé tartozó márkáival, vezető termék- és technológia fejlesztéseivel a növekedést biztosítva, cégünk elkötelezett az élelmiszer-ellátás és a piaci szereplőkkel való együttműködés mellett és mindent megtesz annak érdekében, hogy javítsa a termelők és a fogyasztók életminőségét, fenntartva ezt a folyamatot az elkövetkező generációk számára. További információ a www.corteva.hu hivatalos weboldalán olvasható.