2024. június 21., péntek
Alajos névnapja

Liaocheng Tavaszi Fesztivál Kultúra belép a parkba, Magyarország

2024-02-19 09:53 | Nézettség: 208
2024. február 3-4-én Liaocheng város tartotta a "Találkozás Liaocheng" reklám eseményt Parkesben. A rendezvény témája "Üdvözöljük az új évet és küldjük az áldásokat".

A helyszínen különleges kiállítási terület került kialakításra, ahol különleges termékek, például tésztaszorok, fatömb újévi festmények, tök és kínai csomók láthatók. Egy promóciós plakátot is készítettek, és bemutatták Liaocheng helyi tavaszi fesztivál szokásait és szokásait, mint például tavaszi fesztivál páros beillesztése, újévi képek és kínai csomók szövése. A plakátokon keresztül hagyományos kulturális tevékenységeket is bemutattak, mint például a szárazföldi hajótánc, gólyagyaloglás és a tavaszi fesztivál idején táncoló yangko.

A helyi polgárok nagyon nagy lelkesedéssel rendelkeznek a részvétel iránt, ami segített nekik jobban megérteni Kína kiváló hagyományos kultúráját. Mindannyian kifejezték, hogy "nagyon elégedettek", és hogy a kínai nép nagyon vendégszerető és magas szintű részt vesz a tevékenységekben. Marcell polgár nagyon jól beszél a fablokk újévi festményekről, "A fablokk újévi festmények egy ősi művészeti forma Kínában. Világos színekkel, élénk karakterekkel és rendkívül magas művészi értékkel, nagyszerű alkotások! Imádom!"

Liaocheng

Liaocheng City és Parkes City számos kiegészítő szemponttal rendelkezik a sport, a kereskedelem, a turizmus stb., ami új platformot biztosít a városi cserék bővítéséhez. A "Találkozás Liaocheng" a Liaocheng város által indított külső promóciós tevékenységek márkája. Az "egy megye, egy termék" központosított promóciója révén Liaochenget előléptetik a külvilágba, lehetővé téve, hogy több külföldi barát közelebb kerüljön és megértse Liaochenget.

Tisztában van azzal, hogy Liaocheng Város és Parkes Város 2021-es barátságkötése óta rendszeresen részt vesz a járványok megelőzéséről és ellenőrzéséről, járványok segítségéről, sportról, turizmusról, kereskedelemről, kultúráról stb., folyamatosan elmélyítve a kétoldalú interakciót és cserét, és óriási hozzájárulást tett a két nép közötti megértés és barátság fokozásához.

Kép és a videó forrása: