2024. június 19., szerda
Gyárfás névnapja

Magyar Pétert "lekutyakomédiázta" Rónai Egon. Váratlanul félbeszakadt Magyar Péter Egyenes Beszéd-beli interjúja.

2024-06-10 21:44 | Nézettség: 1506
Magyar Péter az elmúlt hetekben többször is nyilvánosan azzal vádolta az ATV-t, hogy nem hívtuk a műsorainkba. Ma az Egyenes beszédben az ezt cáfoló bizonyítékokat tartalmazó dossziét adtuk át a Tisza párt alelnökének. Sajnáljuk, hogy így reagált, ennek ellenére, ahogy eddig, ezentúl is várjuk a műsorainkba.

Magyar Péter és Rónai Egon összekaptak az ATV stúdójában - Magyar elviharzott

ProfitLine beszámolt a stúdióban történtekről

Rónai Egon

A mai estére az ATV Egyenes Beszéd c. műsorának vendége volt Magyar Péter a Tisza Párt vezetője. A műsor botrányosan rövidre sikerült, és alig 1 perc múlva Magyar Péter a mikrofonját lecsatolva kiviharzott a stúdióból. Mi történt pontosan?

Magyar Péter a Tisza Párt elnökhelyettese volt a mai Egyenes Beszéd c. vitaműsor vendége. A politikust Rónai Egon kérdezte ... volna, ha az első percben nem vesznek össze azonnal.

Mi történt?

Magyar Péter higgadtan érkezett a stúdióba, szokásos fehér színű ingben, meglepően kipihenten a tegnapi közel 30%-os Tisza Párt eredmény után, melyet az Európai Parlamenti választásokon értek el.

Rónai Egon ajándékot ad Magyar Péternek

Rónai Egon

Rónai Egon szerkesztő az interjú elején egy dossziét nyújtott át "ajándékként" Magyar Péternek, melyben egy lista volt. Lista arról, hogy az elmúlt hónapokban az ATV hány alkalommal hívta Magyar Pétert nyilatkozni az ATV műsoraiba. (Megjegyzés: Magyar Péter tegnap egy másik interjúban kifakadt arról, hogy az ATV egyetlen egyszer sem hívta őt a műsoraiba, nem adott lehetőséget neki a véleményének kifejtésére. Vélhetően a dosszié átadásával Rónai Egon erre kívánt reagálni - a szerk.)

Magyar Péter kifakadt

Magyar Péter az "ajándék" dossziét átvette és ígéretet tett arra, hogy a műsor végén áttekinti majd azt. Majd ismételten elmondta Rónai Egon szerkesztőnek, hogy őt az elmúlt hónapokban egyszer sem hívták az ATV műsoraiba vendégként.

Rónai Egon ismét utalt a dossziéban lévő - általa hosszúnak nevezett - listára.

Magyar Péter ekkor megkérdezte Rónai Egont, hogy "van-e kérdése egyáltalán hozzá"... 

Majd ezt követően Magyar Péter azt javasolta Rónainak, hogy beszélgessenek arról, hogy kicsoda egyáltalán az ATV tulajdonosa, és mit kell tudni róla. Rónai ekkor védelmébe vette az ATV szerkesztőségét, kijelentve azt, hogy az ott dolgozók közül sokan még egyetlen egyszer sem találkoztak Németh Sándorral. 

Magyar Péter végül felállt székéből, lecsatolta mikrofonját és elhagyta az ATV stúdióját.

Rónai

A legkeményebb szóváltás így hangzott a felek között:

Magyar Péter: Szerkesztő úr van-e kérdés, amiért behívtak, vagy nincs?

Rónai Egon: Én egy dolgot kérnék, hogy ezt az áldatlan kutyakomédiát hagyjuk abba, hogy üzenget nekünk. Ezt meg tudjuk beszélni?

Magyar Péter: Van-e kérdés?

Rónai Egon: Van, ez például egy kérdés.

Számolt be a ProfitLine a stúdióban történtekről

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=9FWQciGjJXw