2024. május 18., szombat
Erik névnapja

Már csak egy karnyújtásnyira van az EB kijutás! Itthon is megvertük a szerbeket!

2023-10-15 09:25 | Nézettség: 357
A magyar labdarúgó-válogatott 2–1-re legyőzte Szerbiát a Puskás Arénában Európa-bajnoki-selejtezőn, és ezzel hatalmas lépést tett az Eb-kijutás felé.

A mérkőzésen szinte végig a szerben voltak fölényben, és a magyar válogatottnak sokszor hatalmas szerencséje is volt, azonban az örök szabály itt is érvényben volt: a focit gólra játszák és nem lesgólra, vagy kapufára.

Gólokban viszont mi voltunk a jobba: az első félidő közepén egy formás akciót követően Varga Barnabás góljával szerezte meg a vezetést, majd Strahinja Pavlovics fejelte a labdát a magyar kapuiba egy elkerülhető szöglet után. Azonban egyből jött a magyar válasz, egy perc múlva ismét ismét tombolt a lelátón lévő 58 ezer ember. (Na jó, a szerb drukkerek lehet hogy nem). A főszerplő ezúttal Sallai Roland volt, aki Loic Nego átadása után 20 méterről hatalmas gólt szerzett.

A második félidő sok helyzetet hozott mindkét oldalon, sőt a szerb válogatott szerzett két lesgólt is, de végül az eredmény már nem változott, így továbbra is veretlen Szoboszlai Dominik csapatkapitányként!

Nézd meg a mérkőzés összefoglalóját!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=fg-Mpd6MeVM