2022. június 25., szombat
Vilmos névnapja

Már Horvátországban is elérhető a Vodafone 5G roaming szolgáltatása

2022-06-13 12:43 | Nézettség: 24
Tovább bővítette 5G roaming szolgáltatását a Vodafone, így már összesen 29, európai és Európán kívüli országban élvezhetik utazás közben az ügyfelek az újgenerációs mobilhálózat nyújtotta előnyöket. A Vodafone 5G roaming szolgáltatását az egyik legnépszerűbb nyári külföldi desztináción, Horvátországban is többletköltségek nélkül használhatják az ügyfelek 5G-képes készülékeikkel.
Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=3OR3NPzcp6Y

Az egyik legnagyobb online utazásközvetítő felmérése szerint már tavaly is elérték a nyári foglalások a 2019-es foglalások 70%-át, a koronavírussal kapcsolatos korlátozások további enyhülése vagy teljes eltörlése pedig idén még inkább kedvez majd az utazókedvnek az előrejelzések szerint[1].
 
A felmérés[2] eredményei alapján 2021-ben a magyarok által leglátogatottabb városok közé tartozott Berlin, Párizs, London és Lisszabon is. A top10-es listán olasz és görög nyaralóhelyek is szerepeltek, ugyanakkor a legnépszerűbb külföldi nyaralóhely a magyarok körében továbbra is Horvátország. Azon Vodafone ügyfeleknek, akik ezekre az úti célokra utaznak, már a nyaralás alatt sem kell lemondaniuk a szupergyors internetről és az 5G további előnyeiről. A mindenkori roaming díjszabáson felül az 5G roaming szolgáltatás többletköltséggel nem jár, mindössze egy 5G-re alkalmas készülék szükséges hozzá.
 
Ahogy itthon, úgy külföldön is a legtöbb országban még csak most kezd elterjedni az 5G hálózat. A Vodafone 29 ország összesen 32 helyi, innovatív, az ügyféligényekre gyorsan reagáló szolgáltatójával szerződött, ezáltal biztosítva saját ügyfelei számára az 5G szolgáltatást.
 
A külföldi szolgáltatókkal kötött megállapodásoknak köszönhetően a Vodafone 5G-képes telefonnal és díjcsomaggal rendelkező ügyfelei a legnépszerűbb úti célokon már nyaralás alatt is hagyatkozhatnak az újgenerációs internetre. A tavaly novemberben bejelentett országok mellett most már Horvátországban, Franciaországban, Szlovéniában, Portugáliában, Máltán és Kuvaitban is elérhető az 5G roaming szolgáltatás.
 
Az 5G roaming az alábbi országokban érhető el a Vodafone ügyfelei számára:
 
Amerikai Egyesült Államok
Ausztria
Belgium
Bulgária
Dél-Korea
Egyesült Arab Emírségek
Egyesült Királyság
Finnország
Franciaország
Horvátország
Hollandia
Hong-Kong
Írország
Kína
Kuvait
Lengyelország
Lettország
Luxemburg
Málta
Németország
Olaszország
Portugália
Románia
Svájc
Szaúd-Arábia
Szlovénia
Taiwan
Thaiföld
Törökország