2024. május 29., szerda
Magdolna névnapja

Maradj lendületben hiteles vezetéssel! | Dallos Zoltán

2023-08-15 09:08 | Nézettség: 794
Dallos Zoltán Maradj Lendületben! Interjú sorozatának vendége Polgár Zita, a hiteles vezetes.hu tuladonosa volt. Zitával a fő téma természetesen a hiteles vezetés volt, hogyan írányítsunk a csapatunkat, hogy minél nagyobb teljesítményt érjünk el.

Polgár Zita ügyfelei szemében lehet mentor, tréner, humán szakember, vezető, tanár, író, előadó, sőt még jógaoktató is önmagát olyan nőként azonosítja, aki  önazonosan él. Egész életében emberekkel foglalkozott, és arra a kérdésre próbál válszt adni, hogy hogyan vezessük hitelesen önmagunkat és másokat. Weboldalán, a hitelevezetes.hu oldalon található életfilozófiája is: 

“Hiszem, hogy valójában mind vezetők vagyunk: felelősek önmagunkért és egymásért. A hiteles vezetés alapja, hogy megismerjük önmagunkat, önazonosan éljünk, és megleljük azt a szolgálatot, amellyel másokat emelhetünk.”

Zita posdcastokkal segíti a vezetőket és egy könyvet is írt, melynek címe Szárnyalni csak máokat emelve lehet. A könyv bemutatja, hogy Zita szerint hogyan tudsz hiteles vezetővé válni. Dallos Zoltán interjújából szintén sok tanáccsal gazdagodhatsz. Nézd meg a videót!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=yE16f9xTKxo