2024. Április 12., péntek
Gyula névnapja

Mém érmemánia: Pepe (PEPE) és Bonk (BONK) dominál, de a KangaMoon (KANG) 125%-os lökéssel ellopja a műsort

2024-03-10 06:00 | Nézettség: 101
A közelmúltban megélénkült az érdeklődés a mémérmék iránt, Pepe (PEPE) és Bonk (BONK) eredményeikkel jelentős sikert arattak.

De most van egy új sztár a mém érmék piacán, a KangaMoon (KANG). Ez a Stage 3 előértékesítési sztár már 125%-kal az egekbe szökött, de az elemzők újabb 100-szoros ugrásra utaltak 2024-ben. Vizsgáljuk meg, miért.

Pepe (PEPE): A Binance kiterjeszti a támogatást

kangamoon

Mostanában Pepe (PEPE) szeme a boldogságtól könnybe lábadt. Valójában a Pepe érme ára 0,00000091 dollárról 0,0000076 dollárra ugrott csak az elmúlt hónapban. Ebben az időszakban a piaci kapitalizációja szintén 381 millió dollárról 3,22 milliárd dollárra nőtt. Ez a megugrás a Binance legutóbbi bejelentésének tudható be, miszerint hozzáadná a PEPE/FDUSD kereskedési párt.

Technikai elemzés szempontjából ez a mémérme emelkedett trendje folytatódhat. Valójában a Pepe érmén most 23 villogó zöld műszaki jelzés található. Mindezek a bullish Pepe-hírek fényes jövőt jeleznek. Ennek eredményeként a kripto-szakértők azt jósolják, hogy a Pepe 0,000009 dolláron fog kereskedni 2024 második negyedévében.

Bonk (BONK): Új Robinhood Crypto EU-lista

Eközben Bonk (BONK) is látott izgalmas fejleményeket. Nevezetesen, a Robinhood Crypto EU bejelentette, hogy a Bonk-kripto már elérhető a platformján. Ezzel a fejlesztéssel bárki kereskedhet ezzel a mémérmével a hét minden napján, 24 órában, és kereskedésének egy százalékát visszakeresheti BTC-ben.

Ez a Bonk-hír emelkedést indíthat el ennek a kriptonak a számára. A Bonk kriptovaluta a közelmúltban emelkedő tendenciát mutat – 0,0000103 dollárról 0,000037 dollárra emelkedett az elmúlt 30 napban. Ennek a mémérmének a piaci kapitalizációja ez idő alatt 654 millió dollárról 2,42 milliárd dollárra nőtt. A 21 technikai mutató mellett a piaci elemzők előrejelzése szerint Bonk 0,000046 dollárt ér el 2024 második negyedévében.

KangaMoon (KANG): Az egyik legjobb új mém tokennek tűnik

Pepéről és Bonkról beszél a város, de KangaMoon (KANG) közvetlenül mögöttük áll. Ez a mémérme az elmúlt hetekben csendesen 125%-ot emelkedett, és a mém érmetér sötét lovává vált.

Az egyik dolog, ami a KangaMoont határozottan társai fölé helyezi, az a hasznossága. Míg a legtöbb mém érme hype-vezérelt, a Kangamoon valós használati eseteket szeretne hozni a térbe. A KANG játékon belüli pénznemként használható majd a KangaMoon közelgő P2E játékában, lehetővé téve a játékosok számára, hogy frissítsék karaktereiket, vásároljanak tárgyakat és így tovább.

A projekt arra is büszke, hogy közösségvezérelt. Az előértékesítés jelenleg a 3. szakaszban van 0,01125 dolláros áron, és eddig több mint 600 000 dollárt gyűjtött. A felhasználókat tokenekkel jutalmazzák a tweetek megosztásáért és megjegyzéseikért – ez tovább növeli a token iránti keresletet.

A korai vásárlók már elérték a 125%-os ROI-t, de ez még csak a kezdet. Mivel a KangaMoon a P2E NFT-piacot is érinti (az előrejelzések szerint 2028-ra eléri a 885 millió dollárt), a növekedés lehetősége kiemelkedő. Valójában a piaci elemzők azt jósolják, hogy 100-szorosára fog növekedni, ha egy Tier-1 CEX listázza ezt a mémérmét 2024 második negyedévében. Ha érdekel, iratkozzon fel alább, és szerezzen 10%-os bónuszt.

A KangaMoon felülmúlja Pepét és Bonkot?

Bár ezek mind mémérmék, amelyeket érdemes megnézni, a KangaMoonnak van egy határozott előnye – a 11,25 millió dolláros piaci kapitalizáció. Más szóval, a KANG-nak sokkal kevesebb új alapra lesz szüksége ahhoz, hogy jelenlegi ára az egekbe szökjön, mint Pepe és Bonk. Mindezen okok miatt a KANG lehet az egyik legjobb mémérme, amelyet most vásárolhat.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) elővételben kínált izgalmas lehetőségeket még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

 

Kép és a videó forrása: