2024. július 20., szombat
Illés névnapja

Mém Piaci Őrület – A Legjobb Mém Érmék Vásárlása, Ahogy a Kereskedési Mennyiség Megugrik

2024-06-23 07:00 | Nézettség: 113
Az elmúlt néhány hónapban a mém érme piac hatalmas növekedést tapasztalt a befektetők által, akik a mém érme piaci kapitalizációját időnként 60 milliárd dollár fölé tolták, miközben a kereskedési mennyiséget 50%-kal növelték.

Ahogy a piac a következő piaci fellendülést várja, a befektetők elkezdték felhalmozni a vezető mém érméket, amelyek újabb rallyt indíthatnak el a következő hetekben. Azok között a tokenek között, amelyeket a befektetők felhalmoznak, ott van a Floki, a dogwifhat, a Dogecoin és a Bonk.

angry pepe fork

Az elmúlt hetekben ezek a mém érmék kétszámjegyű árnövekedést tapasztaltak, és még mindig ígéretesnek tűnnek a következő rallyhoz. Ehhez a listához csatlakozik az Angry Pepe Fork (APORK), amely meghódítani-keresni programjával vonzza a befektetőket. Az elemzők az egyik új mém érmeként tartják számon, amelyet érdemes figyelni a következő hetekben.

Az 5 Legjobb Mém Érme, Amit Most Érdemes Megvásárolni

Mivel az elmúlt hónapokban a mém érmék vezették a piaci rallykat, elemeztük a mém érme piacot, és összeállítottunk egy listát a legjobb mém érmékről, amelyek újabb rallyt indíthatnak el a következő hetekben.

  • Angry Pepe Fork (APORK) - A Solana-alapú mém érme, amely a zombi mém érmék ellen küzd, amelyek zavart keltenek a blokkláncon.
  • Floki (FLOKI) – Egy mém érme, amelyet a rajongók fejlesztettek ki és a "nép kriptovalutájaként" emlegetnek.
  • dogwifhat (WIF) – Egy kutya ihlette mém érme, amely a Solana blokkláncra épül.
  • Dogecoin (DOGE) – Egy peer-to-peer kriptovaluta, amelyet világszerte használnak fizetésekhez.
  • Bonk (BONK) – Az első kutya témájú érme a Solana blokkláncon, a népért és a nép által készült.

Miért Érdemes Most Befektetni Ezekbe a Legjobb Mém Érmékbe

A kriptovaluta piac iránti hype az elmúlt hónapokban folyamatosan épült, és nem tűnik úgy, hogy hamarosan lelassulna. A legutóbbi Ethereum ETF-t követően az elemzők több befektetést várnak a kriptóba. Így ezek a mém érmék képesek akár 20-szoros rallyt is kiváltani a következő hetekben.

Az Angry Pepe Fork Projektált 10-szeres Rallyja a 3. Negyedévben

A kriptovaluta piaci rally előtt az Angry Pepe Fork óriási rallykat jósolnak a következő hetekben. Így azoknak a befektetőknek, akik lemaradtak a Pepe Coin rallyjáról, ez egy újabb projekt, amely hatalmas ROI-t kínálhat a következő hetekben. Az előértékesítés jelenlegi első szakaszában az Angry Pepe Fork csapata több mint 148 000 dollárt gyűjtött, és a kripto szakértők 1 millió dollárt vetítenek előre június végéig.

Mivel egy Solana-alapú projektről van szó, az elemzők úgy vélik, hogy az APORK versenyezni fog a Bonk és a dogwifhat tokenekkel, és a legnépszerűbb Solana-alapú mém érme lesz. A meghódítani-keresni modellel az Angry Pepe Fork küldetése, hogy meghódítsa a zombi mém érméket, amelyek zavart keltenek a blokkláncon. Az ökoszisztéma egyik figyelemre méltó keresési módja a stakelési lehetőség, amely az előértékesítés idején él.

Az ökoszisztéma úgy van kialakítva, hogy jutalmazza az APORK hadseregeket, ahogy egyre több zombi mém érme kerül megsemmisítésre. Ezenkívül egyének is jutalomban részesülnek, ha megmutatják képességeiket és bátorságukat a csatatéren, miközben az APORK közösség legfelső tagjai közé válnak. Mint közösség vezérelt projekt, számos más mód is van, amellyel a felhasználók tokeneket kereshetnek.

A csapat nemrégiben bemutatta a Task-on Kampányt, amelyben a felhasználók egy 50 000 USDT-s poolból részesülhetnek a kampány során. Ahhoz, hogy részesülhessenek, néhány közösségi média kihívást kell teljesíteni, például követni az Angry Pepe Fork közösségi média oldalait, stb. Előretekintve, az Angry Pepe Fork más platformokkal is együttműködési tárgyalásokat folytat, hogy több hasznosságot adjon az ökoszisztémához. Összességében az APORK az egyik legjobb mém érme, amit érdemes megvásárolni.

Kriptoelemző Magyarázza a Floki Ármozgását

A Floki Inu (FLOKI) az alsó szint jeleit mutatja, a DMT kriptoelemző szerint. Jelentős közösségi és iparági befektetésekkel a Floki ára potenciálisan helyreállhat, és top mém érme befektetési lehetőséggé válhat.

Eközben a Floki késő májusi küzdelmei ellenére ára helyreáll, közeledve az eredeti emelkedő csatorna felső trendvonalához. Ez azt sugallja, hogy a bullish trend folytatódhat, ígéretes belépési pontot kínálva a befektetőknek, akik a következő emelkedő mozgás kihasználására törekszenek. A növekvő Floki kereskedési mennyiséggel a token új árrekordot állíthat fel a következő hónapokban. Így a legtöbb Floki árjóslat 5-szörös növekedést vetít előre a következő hetekben, ami a legjobb mém érme listánkra helyezi, amelybe érdemes befektetni.

dogwifhat Ár Felkészül egy Bullish Kitörésre

A dogwifhat (WIF) oldalirányban kereskedik, szimmetrikus háromszög mintát képezve, helyreállva a kulcsfontosságú trendvonalakról. Az utóbbi 45,85%-os, 2,2 dollárra történt csökkenés ellenére a híres kereskedő, Alicharts tweetje, a Bitcoin átlagos bányászati költsége bullish trendet jelez, utalva a WIF árának emelkedésére.

A Bitcoin árának 65 000 dollár feletti stabilizálódásával a dogwifhat ára a következő napokban visszaállhat 2,5 dollárra. Ha a háromszög minta megtartja magát, a dogwifhat ára kihívást jelenthet a 3,5 dolláros határra, 42%-os nyereséget kínálva. A technikai mutatók bearish átfedést mutatnak, de a konszolidációt követő bullish kitörést javasolnak, ami a WIF-et vonzóvá teszi a befektetők számára. A token árdiagramjára vetett további pillantás azt mutatja, hogy a dogwifhat kereskedési mennyisége növekszik, ami a következő napokban 3 dollár fölé nyomhatja az árat. Ez az egyik legjobb mém érme, amit érdemes megvásárolni.

Bálnák Dogecoin Vásárolnak - Lehetséges Rally?

A Dogecoin az egyik vezető mém érme, amely a kereskedési mennyiség növekedéséből adódóan fellendülés jeleit mutatja. Hónapokig tartó medveharcok után a befektetők bizalma úgy tűnik, hogy újra növekszik, napi 860 millió dolláros kereskedési mennyiséggel. A legfrissebb adatok szerint a bálnák egy éjszaka alatt 6,4 milliárd DOGE-t halmoztak fel, ami a Dogecoin árának potenciális rallyját jelzi, mivel a nagy tranzakciók gyakran előzik meg az emelkedő mozgásokat.

A Dogecoin árának az elmúlt hét során bekövetkezett 7%-os csökkenése ellenére a bálnák folyamatos vásárlásai szűkösséget okozhatnak, és árnövekedést válthatnak ki. A Dogecoin 18 milliárd dolláros piaci kapitalizációjával, a Bitcoinhoz való korrelációja jó helyzetbe hozza, hogy hasznot húzzon a szélesebb piaci trendekből, különösen a várható Bitcoin ETF beáramlásokkal.

Bonk Vesztésben az APORK Ellen

A Bonk a top mém érmék közé tartozik, amelyet aktív közösségi részvétel támogat. Jelenleg a Bonk erős közösségi támogatással kereskedik, növelve az elköteleződést a közösségi médiában és közösségi eseményeken keresztül. Azonban a Bonk árának az elmúlt héten bekövetkezett 16%-os csökkenése kihívásokat jelent. Míg a technikai elemzés azt mutatja, hogy a token csökkenő trendben van, a Bonk kereskedési mennyisége növekszik, ami a következő hetekben újjáéledést eredményezhet. Közelebbről nézve, a Bonk piaci hangulata bearish, a token ára a 0,000024 dolláros támogatási zóna alá esett. Így a tulajdonosok az APORK előértékesítés felé mozdulnak, amely várhatóan 250%-os rallyt indít el az előértékesítés vége előtt.

Látogass el az Angry Pepe Fork Előértékesítésre

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása: