2024. július 20., szombat
Illés névnapja

Miért mennek "All In" a Polygon (MATIC) és a Shiba Inu (SHIB) tulajdonosok erre az új kripto gyöngyszemre, amely 1000x potenciállal rendelkezik?

2024-06-29 06:31 | Nézettség: 91
A Polygon (MATIC) és a Shiba Inu (SHIB) az utolsó bika piacon hatalmas növekedési időszakokat éltek meg, és kategóriájuk vezető projektjeivé váltak. A korai befektetők óriási nyereséget könyvelhettek el, mivel az érmék értéke robbanásszerűen megnőtt, számos kripto milliomost teremtve. De hogyan viszonyulnak ezek a projektek a Rollblockhoz 2024-ben?

A Rollblock (RBLK) egy élvonalbeli játék platform, amely teljes mértékben auditált és szabályozott, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármikor, bárhonnan hatalmas választékban helyezzenek el fogadásokat blokkláncon. A szakértők szerint a Rollblock 'GambleFi' protokolljának lehetősége van arra, hogy megreformálja a 450 milliárd dolláros éves játék ipart, és máris hatalmas lendületet és hype-ot gyűjtött maga mögé.

rollblock kriptó ICO

Polygon (MATIC): A kripto ismeretlenségből a potenciális bika piaci csúcsokig

A Polygon (MATIC) 2017-ben jelent meg az Ethereum hálózat második rétegű skálázási megoldásaként, de széles körű piaci részesedést csak akkor szerzett, amikor 2021 februárjában átnevezték Polygonra. Néhány hónap alatt a Polygon értéke a cent töredékéről 2,68 dolláros történelmi csúcsra emelkedett.

Azóta, a Polygon 2 (ZK által támogatott második rétegű láncok hálózata) bevezetése ellenére, a Polygon ára kissé stagnált a piac általános visszaesésével együtt, és a medve piac alján elérte a 0,31 dolláros mélypontot. Még mindig hatalmas növekedési potenciállal rendelkezik, és sok elemző az 1,62 és 6,91 dollár közötti kereskedési tartományt valószínűsíti 2024-ben.

SHIBA INU (SHIB): A mémcoin őrület visszatérni látszik

A Shiba Inu (SHIB) egy másik nagy játékos volt az utolsó bika ciklusban, megdöntve a várakozásokat, hogy a memecoinok élvonalába kerüljön. Sokan azt jósolták, hogy a Binance tőzsdére történő 2021-es bevezetése helyi csúcsot jelent, de a kutya témájú érme folytatta a holdra tartó küldetését, és elérte a 0,000086 dolláros csúcsot.

Azonban a Shiba Inu azóta piaci részesedést és volumen vesztett az új memecoinok között, mint például a $PEPE és a $BONK. Mégis, a dominancia visszatérése esedékes lehet, mivel a Shiba Inunak hírhedten hűséges rajongótábora van, és történelmileg vad árfolyamingadozásokkal emelkedik.

A Shiba Inu ökoszisztéma jelentős növekedést tapasztalt az utóbbi időben, beleértve egy metaverzum projekt és egy adatvédelmi blokklánc bevezetését. Biztosan állítható, hogy a Shiba Inu biztonságos tét lehet ebben a ciklusban, és sok befektető úgy véli, hogy az ára átlagosan 0,00016 dollár lehet.

Rollblock (RBLK): A DeFi bevezetése a játékiparba 2024-ben

A Rollblock (RBLK) hatalmas lépéseket tesz a 450 milliárd dolláros GambleFi és játéktérben, és arra készül, hogy megvetje lábát az online játék piacon. Teljes mértékben auditált és szabályozott, a felhasználóknak teljesen kripto-natív élményt nyújt, ötvözve a hagyományos online játékélmény ismereteit az el nem változtatható blokklánc technológia minden előnyével. Egyszerűen fogalmazva: minden fogadás, miután megtörtént, örökre megváltoztathatatlan és ellenőrizhető lesz az Ethereum blokkláncon, kiküszöbölve a megbízható harmadik felek szükségességét.

A Rollblock (RBLK) egyik fő újítása, hogy a felhasználóknak nincs szükségük KYC ellenőrzésre, biztosítva a zökkenőmentes regisztrációt és egy sokkal jobb felhasználói élményt. A felhasználók egyszerűen csatlakoztathatják DeFi pénztárcájukat, és választhatnak a rengeteg ismerős játék közül, beleértve a Blackjack-et, a Rulett-et és a Mega Wheel-t. Az intuitív felhasználói felületnek és a csúcstechnológiás AI vezérelt technológiának köszönhetően a Rollblock jelentős piaci részesedést fog megszerezni, és az új felhasználók hullámát hozza be a Web3 játékok világába.

Ez ígéretes helyzetet teremt a befektetők számára - a Play-to-Earn tokenjük, az RBLK, nemrég lépett a presale 3. szakaszába és jelentős médiaérdeklődést keltett. A natív token nagy hasznossággal bír az ökoszisztémán belül, jutalomként szolgál a játékokban, részesedést biztosít a Rollblock heti bevételéből, és vonzó APY-t kínál a stakinghez. A bruttó nyereség egy százaléka tokenek égetésére és $RBLK közvetlen visszavásárlására lesz felhasználva az order könyvekből, ez a mechanizmus biztosan exponenciálisan növeli az árat.

A fix készletű 1 milliárd $RBLK-ból az elmúlt hónapban már több mint 90 millió tokent értékesítettek, és sokan arra mutatnak, hogy az érme értéke stratoszférikus emelkedést fog mutatni, mielőtt a presale véget ér. Azt jósolják, hogy a presale vége előtt 880%-kal fog emelkedni, és a bevezetéskor 100x-os növekedést mutat. Most van itt az ideje, hogy korán beszálljunk, és kihasználjuk az előnyöket, mielőtt ez a projekt beindul a mainstreambe, és beteljesíti vitathatatlanul hatalmas potenciálját.

A befektetők, akik a következő 1000x altcoint keresik, ne nézzenek tovább, mint $RBLK. A jövő fényes ennek az ismeretlen kripto gyöngyszemnek, és most van itt az idő befektetni. Kövesse a közösségi médiájukat és a Discordjukat most, mivel napi versenyek indulnak az Euro 2024-es torna során!

Fedezd fel a Rollblock (RBLK) presale izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal:

https://presale.rollblock.io/

Közösségi média: https://linktr.ee/rollblock

...

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása: