2024. jĂșlius 14., vasĂĄrnap
Ɛrs névnapja

Mit mutat meg az írisz diagnosztika 👁 az egĂ©szsĂ©gedrƑl? A szem valĂłban a test Ă©s a lĂ©lek tĂŒkre?

2024-03-07 20:52 | Nézettség: 350
Az Ă­risz diagnosztika egy alternatĂ­v orvosi mĂłdszer, amely szerint az emberi szervezet ĂĄllapota Ă©s egĂ©szsĂ©gi problĂ©mĂĄi tĂŒkrözƑdnek az Ă­riszen, vagyis a szem 👁 szivĂĄrvĂĄnyhĂĄrtyĂĄjĂĄnak szĂ­n- Ă©s mintĂĄzatbeli jellemzƑiben. Az Ă­riszben talĂĄlhatĂł vonalak, mintĂĄk, Ă©s szĂ­nek alapjĂĄn az iridolĂłgusok prĂłbĂĄlnak következtetĂ©seket levonni a szervezet egĂ©szsĂ©gi ĂĄllapotĂĄrĂłl Ă©s esetleges problĂ©mĂĄirĂłl. BĂĄr az Ă­risz diagnosztika sokak szĂĄmĂĄra Ă©rdekesnek tƱnhet, tudomĂĄnyos körökben gyakran kĂ©rdƑjelezik meg hatĂ©konysĂĄgĂĄt Ă©s megbĂ­zhatĂłsĂĄgĂĄt.

Az írisz diagnosztika alapja az a feltevés, hogy az emberi szervezet állapota és egészségügyi problémái tükrözƑdnek az íriszen, vagyis a szem đŸ‘ szivárványhártyájának szín- és mintázatbeli jellemzƑiben. Az írisz diagnosztika elmélete szerint az írisz különbözƑ részei és jellemzƑi kapcsolatban állnak a test különbözƑ szerveivel és szervrendszereivel.

Ă­risz diagnosztika

A gyakorlatban az írisz diagnosztikát az írisz megfigyelésére és elemzésére szolgáló eszközökkel végezzük, például nagyítóval vagy speciális kamerákkal. Az iridológusok - azok az emberek, akik írisz diagnosztikával foglalkoznak - tanulmányozzák az íriszen található vonalakat, mintákat, színeket és egyéb jellemzƑket, és ezek alapján próbálják meg következtetni a szervezet egészségi állapotára.

Azt állítják, hogy az írisz különbözƑ területei kapcsolatban vannak különbözƑ szervekkel és szervrendszerekkel, és ezeknek a területeknek a megfigyelésével lehet következtetni az adott szervek állapotára, valamint a testben lévƑ esetleges problémákra.

Az írisz diagnosztika egyfajta holisztikus megközelítésen alapul, amely szerint a testet és az egészséget egészében kell megvizsgálni, és az egyes részek közötti kapcsolatokra kell összpontosítani. Azonban fontos megjegyezni, hogy az írisz diagnosztikát sokan kritizálják és vitatják, mivel tudományos bizonyítékok hiányoznak annak alátámasztására, hogy valóban megbízható és hatékony módszer lenne az egészség állapotának diagnosztizálására és kezelésére.

KĂ©p Ă©s a videĂł forrĂĄsa: https://www.youtube.com/watch?v=v4e9b7RWHKY

szem kalkulĂĄtor

Ă­risz

Tovåbbi videók a témåban