2022. június 27., hétfő
László névnapja

Modell, aki saját magába szerelmes

2022-02-15 14:44 | Nézettség: 312
Igazán híres akkor lett Luana Sandien, amikor felajánlotta, hogy 438 ezer eurót fizet a zsebkendőért, amellyel Lionel Messi a barcelonai búcsú sajtótájékoztatón használt. Felajánlotta többek között azt is, hogy szívesen pózol vele meztelenül is.

Messi feleségének nincs mitől tartania, hisz aki saját magába szerelmes valószínű saját magát nem csalja meg. Vagy még is?

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=IfyE1vzlbNw

Luana Sandien felajánlotta, hogy 438 ezer eurót fizet a zsebkendőért, amellyel Lionel Messi a barcelonai búcsúi sajtótájékoztatón pózolt vele. Lionel Messi rajongói messzemenőkig terjednek. Az FC Barcelonából való kilépése a labdarúgóhoz hasonlóan érzelmes volt követői számára. Búcsúbeszéde közben az argentin könnyekben tört ki, feleségét, Antonela Roccuzzót pedig elfogták, és papírzsebkendőt adott a futballlegendának, hogy letörölje a könnyeit. Nos, a selyempapírt árverésre bocsátják, és sokan érdeklődtek, köztük a Barcelona FC rajongója és a Playboy-modell, Luana Sandien. A beszámolók szerint amikor megtalálta a terméket az interneten, nem tudta megállni, hogy ne licitáljon rá. A modell óriási összeget (kb. 4,45 milliárd Rs) ajánlott fel a pontozásért, mondván, hogy nem hagyhatja ki a lehetőséget, hogy megszerezze a szokatlan gyűjtői tárgyat. Sandien azt mondta a The Sunnak: "600 000 dollárt (438 000 GBP) licitáltam, hogy eltüntessem a Messi zsebkendőt, utána a hirdetés eltűnt. A meghirdetett összeg több mint felét adtam, abban a hitben, hogy nyerek, de a hirdetés a licit után eltűnt a semmiből. . A hirdetés úgy ment el a levegőben, hogy nem adott több információt az ügy kimeneteléről, így nem tudjuk, hogy valaki megvásárolta-e a műtárgyat, vagy a hirdető feladta-e az ötletet. Remélem, sikerült." Egyelőre nem világos, hogy a brazil szépség sikeres volt-e a pályázatán vagy sem, de ha nyer, azt tervezi, hogy a papírzsebével pózol. Sandien egy Barcelonában élő modell, aki a Playboy Africa címlapján jelent meg Barcelona mezben pózolva, ami hatalmas siker lett. A 27 éves játékosnak több mint 55 ezer követője van az Instagramon. Gyakran tölt fel divatos ruháit bemutató fotókat. Ha gyorsan lapozgatja közösségimédia-fiókját, elvezeti Önt luxus életmódjához, modellfotózásaihoz és sok máshoz. A kábító is anya. Feleségül vette a Barcelona kosarasát, Maciej Lampét, és van egy fia, akit Adamnek hívnak. De a pár útjai elváltak. Lélegzetelállító szépségének már sikerült felvonnia a szemöldökét, és most, hogy a közelmúltban ajánlatot tett Messi egykori Barcelona-futballistájára, a modell mindenhol a címlapokon szerepel.