2023. december 1., péntek
Elza névnapja

Nitro Pony Szelfistúdió segítségével Te leszel a legmenőbb

2022-08-17 18:00 | Nézettség: 968
Leszáll, és megnyitja szelfistúdióját a szárnyas Nitro Pony a Westendben. A kreativitást és képzelőerőt a középpontba helyező szelfistúdió nem csak tökéletes háttereket kínál, amelyekkel bárki forradalmat csinálhat az Instagram, Tik-Tok és Facebook feedjében, hanem olyan extra szolgáltatásokat is, amelyek segítségével mindenki jól szórakozhat rengeteg krézi és menő kép készítése közben.

„Mi adjuk a díszleteket, te elkészíted a tökéletes fotókat és felrobbantod a feededet!”

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=VH2YYJ-iIjU

Számos művészeti ág képviselőjének és együttműködésének köszönhetően jött létre a Nitro Pony Szelfistúdió: filmes díszlettervező, grafiti művész, lakberendező, építész, esküvői dekoros, asztalos, világítástechnikus, varrónő, dizájner, neonled művész, plasztikus formakészítő és féltucat fotós dolgozott rajta.
 
A 12 installáció megépítéséhez nemcsak a szakemberekre volt szükség, hanem rengeteg alapanyagra is. A 295 m2 falfelületre több mint 50 különböző szín került, felhasználtak majdnem 1 kg glittert, közel 60 állítható fotóslámpát - nem is beszélve a softboxokról és a szelfilámpákról – 875 virágot, és egy szájkanapét.
 
A Nitro Pony Szelfistúdió Kabai Zoltán, a Comedy Central volt regionális programigazgatója és Valtner Miklós humorista (Showder Klub, humortechnikum-győztes) közös agymenésének az eredménye. A két régi barát az USA-beli utazásai során szerzett inspirációt, és ott határozták el, hogy ideje Budapesten is megcsinálni a műfaj legjobbjának számító ilyen jellegű helyet.
 
„A Covid alatt azt vettük észre, hogy szabályosan szinte megbolondulnak az emberek attól, hogy nem tudnak találkozni egymással," mondta Valtner Miklós. „Annál pedig, hogy együtt hülyéskedve vicces és menő fényképeket csinálunk egymásról és magunkról kevés jobb közös időtöltést ismerünk. Akár barátokról, párokról vagy családokról van szó."
 
És hogy milyenek a hátterek? Kabai Zoltán a kamerák mellett, filmstúdiókban eltöltött évek élményeiből inspirálódott. „Húsz éve dolgozom a médiában. Rengeteg sorozatot forgattunk, és mindig a fantasztikus díszletek voltak a kedvenceim. A legjobb képek mindig akkor készültek, amikor a munka végén a stáb beállt a díszletbe fotózkodni. Ezt az élményt szerettük volna, ha mindenki átélheti a Nitro Ponyban."
 
A Nitro Pony tökéletes háttereket és lámpákat szolgáltat a fotókhoz, és a modell-élmény átéléséhez. A stúdió a Westend Shopping Centerben található, így a vendégek akár több újonnan vásárolt szettjüket is megörökíthetik. De nem is kell különösen kiöltözni. A díszletek úgy vannak kitalálva, hogy abban a leghétköznapibb ruhában is tökéletesen mutat mindenki. „Ha rossz napod volt – ugorj be és hülyéskedj egyet! Jó napod volt, vagy összefutottál egy régi ismerőssel – gyertek be pár közös képre!” hirdetik.
 
Ezen kívül Instax is bérelhető az igazán retró hangulatú képekért, de a telefonnal készült képeket is ki lehet nyomtatni helyben.
 
A Nitro Pony Szelfistúdióban szezonális installációk is helyet kapnak majd. Érdemes például a karácsonyi ünnepek előtt az egész családdal benézni néhány hangulatos képre egy szép kandalló előtt és egy óra alatt, pár ezer forintért, bejelentkezés nélkül elkészülhetnek nagyinak a képek.