2024. február 22., csütörtök
Gerzson névnapja

Nyolc tanárt rúgtak ki ma - élőben az érintettekkel és a szolidaritási tüntetésről

2022-12-01 08:17 | Nézettség: 518
Közoktatást a béka feneke alá akarják süllyeszteni a hatalmon lévő politikusok! Igen ennek egyik módszere, hogy azokat, akik a diákok a jövő nemzedékét tanítják/tanítanák ellehetetlenítik és ha ez ellen mernek szólni még a munkájukat is elveszik! Ha egy tanulatlan, buta Magyarországot akarnak létrehozni, akkor most nagyon jó úton járnak azok, akiknek ez a célja! Miért?

Miért nem akarják, hogy a Magyar nemzet ismét híres legyen? Talán azért, mert akkor rájönnének az emberek , hogy bábként használják fel őket saját önös céljaikra a hatalmon lévők?! Pedagógusok, tanárok, akik a jövő nemzedékének erkölcsi, ideológiai nevelését minél hamarabb megszüntetni és a gyerekeket tanítását a minimálisra csökkenteni egyenes út a Diktatúrához!

 

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=zX8-H95VOUs

Ma újabb nyolc tanárt rúgtak budapesti iskolákból azért, mert a sztrájkjog elvétele után polgári engedetlenség formájában hívják föl a figyelmet az összeomló közoktatási rendszer helyzetére. A stúdióban vendégünk többek között Strbka Anna, az Eötvös József Gimnázium diákja,  Pfeifer Norbert, Ősi Judit  és Rábai János a 18. kerületi Karinthy Gimnázium ma kirúgott tanárai,  illetve Törley Katalin (Tanítanék Mozgalom), Imre Szilvia (Pedagógus Egység Csoport),  Lőrinc Katalin (Tanárok a Tanárokért), akik holnaptól tömeges polgári engedetlenséget szervező tanárok. És élőben jelentkezünk a Belügyminisztérium elé szervezett szolidaritási tüntetésről.