2024. június 19., szerda
Gyárfás névnapja

Olcsó kripto előértékesítések, amelyek felrobbanhatnak a Következő hónapokban

2024-06-09 06:00 | Nézettség: 69
A kriptovaluta előértékesítések nagyszerű lehetőséget kínálnak arra, hogy magas potenciállal rendelkező projekteket alacsony áron szerezzenek be. Azonban az előértékesítések kockázatosak lehetnek.

Mielőtt befektetne, fontos, hogy alaposan kutassa fel a projektet, hogy biztosítsa annak hosszú távú potenciálját. Ezt szem előtt tartva, íme három magas potenciállal rendelkező előértékesítés, amelyek 2024-ben szárnyalhatnak: Dogeverse, Seal és Rollblock.

red bull

Dogeverse: Az Első Multichain Meme Érme

A Dogeverse a legújabb doge-alapú meme érme, amely a címlapokra került. Kezdetben az Ethereum blokkláncon épült, a Dogeverse lesz az első meme érme, amelyet egyszerre hat különböző blokkláncon indítanak el. Ezzel a Dogeverse lesz az első multichain meme érme, amelyet valaha kifejlesztettek.

Míg sok más multichain kriptovaluta egy láncról a másikra terjeszkedik, vagy egy becsomagolt változatot hoz létre, a Dogeverse hat láncon fog egyszerre működni. Ezek a láncok: Ethereum, Solana, BNB Chain, Avalanche, Polygon és Base.

A befektetők rendkívül izgatottak a Dogeverse potenciálja iránt. A projekt jelenleg $0.00065-ért árulja a tokent, bár a bullish elemzők további Dogeverse nyereségeket várnak júniusban.

Seal Kombinálja a Meme Érméket és a Közösséget

A Seal ($SEAL) gyorsan építi hírnevét a meme érme szférában. Szlogenje: "CHILL WITH SEAL," népszerű kifejezéssé vált a meme érme rajongók körében a közösségi médiában, és tükrözi a Seal humorát és közösségi szellemét.

A Seal fő vonzereje az inkluzív megközelítés a DeFi-hez. A projekt a meme érme kultúrát használja egy barátságos ökoszisztéma létrehozására. A Seal ökoszisztémában a fejlesztők barátokat találhatnak, hálózatot építhetnek, és élvezhetik a blokklánc technológia szórakoztató oldalát.

Nagy hangsúlyt fektetve a közösségre, a Seal vezető meme érmévé kíván válni. Azonban, miután majdnem $2-ig emelkedett, a Seal több mint 41%-ot esett vissza, és most $0.07711-on kereskednek vele.

Rollblock: Meme Érme Hozamok Altcoin Hasznossággal

A Rollblock az egyik legígéretesebb előértékesítés a piacon. GambleFi protokollja forradalmi potenciállal rendelkezik, és a szakértők szerint felboríthatja a $450 milliárdos játék-ipart.

A Rollblock alkalmazza a blokklánc technológiát a játékokra. Már elindította saját játékátát, amely a DeFi-t használja nagyobb skálázhatóság, biztonság és átláthatóság érdekében a hagyományos lehetőségekkel szemben. A játék teljesen licencelt, és több mint 150 különböző játékmódot kínál. A platform több mint 20 kriptovalutával kompatibilis, biztosítva, hogy a játékosok könnyen fogadhassanak. Az elkövetkező hetekben a Rollblock sportfogadást is hozzáad a platformjához. Ez lehetővé teszi a játékosok számára, hogy kriptovalutával fogadjanak sporteseményekre, beleértve a boxot, a golfot, az MMA-t és még sok mást.

A Rollblock játék csak egy lehetőség a játékosok számára a profit generálására. A projekt hasznossági tokenjének, az $RBLK-nak a tétbe helyezésével a befektetők passzív jövedelmet generálhatnak a Rollblock bevétel-megosztási modelljével.

A Rollblock napi bevételének akár 30%-át megosztja a tokenbirtokosokkal $RBLK jutalmak formájában. A jutalmak biztosítása érdekében a Rollblock $RBLK tokent vásárol a nyílt piacon. A megvásárolt tokenek felét jutalmakra fordítják, a másik felét pedig elégetik.

A Rollblock iránt érdeklődő befektetők már ma elkezdhetnek játékokat játszani. Alternatív megoldásként támogathatják a projektet $RBLK vásárlásával az előértékesítés harmadik szakaszában. A tokenek jelenleg csak $0.014-ért kaphatók, így a befektetők hatalmas hozamokat érhetnek el az év végére.

Milyen Magasra Emelkedhet A Rollblock?

Mint iparági úttörő, a szakértők optimisták a Rollblock növekedésével kapcsolatban. Az előrejelzések szerint a Rollblock előértékesítés során 720%-kal fog növekedni, majd egy 100-szoros rally következik, amint a projekt mainstreammé válik. Az ilyen hozamok lehetővé teszik a Rollblock számára, hogy meme érme hozamokat kínáljon, miközben nagyobb hasznosságot és jövedelem-potenciált nyújt.

További információért látogasson el a weboldalra és a közösségi oldalaikra.

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása: