2024. Április 12., péntek
Gyula névnapja

Olimpiára és esküvőre is készül: Kozák Lucával főztünk

2024-03-07 14:28 | Nézettség: 274
Nemcsak gasztronómia, életérzés: ez az Atmosphera! Activity-szerű receptmeghatározás, egy profi séf segítsége, valamint ösztönös mozdulatok Péter Szabi házigazdától, vendégtől egyaránt. És persze sok-sok bénázás az eszközökkel, vicces történetek és nevetés – ezek adják a sorozat sava-borsát.

Nem állítjuk, hogy a Divinus konyhájában a mi nevünkkel kezdődne a lista, ha főzőversenyt rendezne a szálloda, ám Péter Szabi házigazda és aktuális vendége a humor fegyverét használva olyan légkört alakít ki új, Atmosphera nevű műsorunkban, hogy a konyhaművészektől a leganalfabétább fakanál forgatókig mindenki megtalálja a magának szimpatikus elemeket.

Activity-szerű receptmeghatározás, egy profi séf hathatós segítsége 5 percben, valamint az ösztönös mozdulatok műsorvezetőtől, vendégtől egyaránt. És persze sok-sok bénázás az eszközökkel, vicces történetek és nevetés – ezek adják a sorozat sava-borsát. Miközben az adott vendégről ott derül ki, mennyire szeret/tud főzni, életéről, pályafutásáról is megtudhatunk új dolgokat. Ez persze sokszor úgy tűnhet, az étel rovására megy, hiszen a beszélgetés némileg elvonja a két fél figyelmét, ám a szálloda szakembere, Pataki Zsolt segítségének köszönhetően végül mindig minden jóra fordul.

És, hogy mi is sül/fő ki egy ilyen bevezető után? Arra első részünk – főszerepben az olimpikon gátfutó Kozák Lucával – ad csattanóst választ! Úgyhogy fakanalat ragadj és nyomás a tévé elé! Ha pedig lemaradnál, az Atmosphera YouTube-csatornáján bepótolhatod a gasztronómiai kalandot!

Kép és a videó forrása: https://youtu.be/M5T9715mG2M?si=SHp6imQbSb7gf1P_ | Beküldő neve: ATMOSPHERA