2024. május 20., hétfő
Bernát, Felícia névnapja

Osváth Zsolt szerint gyalázat, amit Tóth Gabi és új párja művelt a TV2-ben

2023-11-08 10:32 | Nézettség: 1659
A magyar bulvár sajtót több mint egy hete Tóth Gabi és új zeneszáma tartja lázban. Az új dalt, amelyben a válását énekelte meg, a hétvégén a TV2 műsorában mutatta be, a produkcióban részt vett Gabi új párja a Fricska Táncegyüttes táncosa, Papp Máté Bence is, sőt a végén még egy csók is elcsattant.

A dolog pikantériája volt, hogy a Dancing with the Stars élő adása alatt a TV2 másik húzóműsorát, a Sztárban sztár leszek! című showt reklámozták, melyben a másnapi produkció promoklipjét játszottak be, amelyben Krausz volt felesége Tóth Gabi és a Fricska Táncegyüttes táncosa bújik össze szerelmesen. Krausz Gábor nem kicsit döbbent meg a klip láttán.

A produkció nem aratott osztatlan sikert, elég megnézni a TV2 műsorszám promójának kommentszekcióját, ahol nem kímélik sem az énekesnőt sem a TV2 műsorkészítőit.

"Egy egész ország várt a Táncosokkal farkaló előadására. "

"Nem volt szép a tv2 részéről...de Gabi részéről sem...ő szolgál témát a médiának a viselkedésével és siránkozik hogy miért vele foglalkozik mindenki....ha kiveri a biztosítékot az embereknél, nincs miért csodálkozni....szebb lett volna ha gratulál a kislánya apjának a gyönyörű táncáért a stúdióban, mindenki jobban értékelte volna mint az ő táncát az új pasijával....gratulálok a Gábor csodás táncáért Annával, drukkolok, hogy ők nyerjenek"

A TV2-ben előadott prudukcióra és magára az Átkozott nyár című dalra rengeteg reakció érkezett. Nem hagyta szó nélkül az esetet Pottyondy Edina, a Dave Világa, és Osváth Zsolt sem.
 

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=0-2WL8DqzpI

További videók a témában