2024. július 14., vasárnap
Őrs névnapja

Pártot alapít Magyar Péter! Újabb Partizán interjú!

2024-03-16 11:30 | Nézettség: 956
Magyar Péter március 15-én, pénteken az Andrássy útra szervezett rendezvényen jelentette be, hogy elindítja a Talpra, magyarok közösséget, és politikai pártot alapít. A rendezvény után a Partizánnak adott interjút.

A több mint egy órás interjúban Magyar Péter arról beszélt, hogy szeretnének elindulni az EP választáson, és 2026-ra szeretnének egy olyan erővé vállni, melyik alkalmas lehet a kormány leváltására. Magyar Péter többször hangsúlyozta, hogy semien körülmények között nem kíván együttműködni Gyurcsány Ferenccel, enek ellenére  -  a videó alatti kommetek között számtalan MiniFeri hozzászólás jelent meg, valószínüsíthetően Fidesz szimpatizánsoktól, akik visszatértek az egyszer már bevált "mossuk össze Gyurcsánnyal." stratégiához.

Maygar Péter szerint közel 50 000 ember látokatott ki az általa szervezett megmozdulásra, mely mutatja, hogy óriási igény a változásra. A Diákhitel Központ volt vezetője 12 pontos programot is hírdetett, melynek bizonyos pontjairól kérdezte őt Gulyás Márton.

Nézd meg az interjút!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=U6aqBSQ3krY?t=240