2024. május 21., kedd
Konstantin névnapja

Pazar végjáték, Szoboszlai megfordította a mérkőzést. Nézzük hogy értékeltek a főszereplők.

2023-11-20 08:14 | Nézettség: 650
A magyar labdarúgó-válogatott 68 000 néző előtt 3–1-re legyőzte Montenegrót a Puskás Arénában, így csoportelsőként végzett a G csoportban.

Az első félidő nem teljesen úgy alakult, ahogy a magyar csapat eltervezte, hiszen a montenegróiak szinte a semmiből szerezték meg a vezetést, amit meg is tartottak a félidő végéig. A második félidőre aztán cserélt Marco Rossi és a magyar válogatott hatalmas nyomást gyakorolt ellenfelére. Montenegró hősiesen védte az eredményt, volt pár perc, amikor - köszönhetően annak, hogy a bolgárok is vezettek Szerbia ellen - továbbjutásra álltak. aztán jött a Szoboszlai varázslat.

Dominik 2 perc alatt megfordította a mérkőzést, először egy szenzációs szólót követően lőtt a hálóba, majd Ádám Martin kiugratásából volt eredményes. Nem lenénk meglepve, ha az első gólja a forduló találata lenne. A mérkőzés hosszabításában az immár 77 szerez válogatott Nagy Ádám is betalált.

Nézzük hogy értékeltek a főszereplők!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=NDqKVmOI370

Szoboszlai után Marco Rossi is elmondta vélményét a mérkőzés kapcsán a sajtótájákoztatón. Rossi egyébként a mérkőzés végén a közönséghez is szólt, magyarul köszönte meg a drukkolást.

"Irány to Germany"- zárta a beszédét.

Dibusz Dénes is fantasztikusan védett az utolsó tíz percben, volt olyan támadás melyben 4-szer is hárított.  Szoboszlai Dominikot pedig Messihez hasonlította.

Nagy Ádám is boldogan nyilatkozott a mérkőzést követően, sőt még Dominiknak is odaszúrt egy kicsit.

 

Nézd meg mit mondott Szoboszlai Dominik a szurkolóknak a mérkőzés végén. "Ez még csak a kezdet ..."