2024. február 22., csütörtök
Gerzson névnapja

Remegő kézzel nem lehet F16-ost vezetni! A Webshippy story ⎸ Dallos Zoltán

2023-09-12 09:06 | Nézettség: 561
A Maradj Lendületben! Interjú sorozatban Perényi András, a WEBSHIPPY tulajdonoisa volt Dallos Zoltán vendége, akivel a Webshippy storyról beszélgettek.

Perényi András saját online kereskedelmi tapasztalataikra alapozva indította el nulláról a Webshippy vállalkozást, melynek fejlesztéséhez beépítette a jól működő nyugati mintákat, és az ott szerzett tapasztalatokat is.  A Webshippy 2016 elején kezdte meg a működését hazánkban, mint egy teljes körű fulfillment szolgáltatást nyújtó logisztikai vállalat. 

A vállalkozás napjainkra már 4 milliárdos forgalmat produkál, a siker kulcsa pedig a csapatépítésben, a szolgáltatások szinvonalában, az azokat támogató automatizált munkafolyamatokban, illetve mindezek alapjául szolgáló fejlett technológiai hátterben keresendő..

A Webshippy filizófiája

"A logisztika az egyik legbonyolultabb és legtöbb energiát, pénzt és speciális tudást igénylő terület az online kereskedelem világában. A célunk, hogy erre az összetett, legkevésbé kedvelt területre olyan megoldást nyújtsunk, ami által a webáruház tulajdonosok csak a legfontosabb dologra koncentráljanak, a növekedésre."

Nézd meg, hogyan építette fel ezt a vállakozást Perényi András és miben látja a siker zálogát!

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=czOtVWMVB9s