2024. július 14., vasárnap
Őrs névnapja

Sokkot kapott a brit nő, miután kiderült, hogy jól benézte az itallapot! Drága koktél volt!

2024-01-06 13:42 | Nézettség: 710
Meglepő kalandjáról számolt be Lynsey a Tik-tok csatornáján, melyre még 2022 szilveszterén kerülhetett sor. A brit hölgy véletlenül megrendelt egy ötcsillagos szállodában, ahol családjával pihent, egy 2 000 font értékű italt, mely átszámolva több mint 800 000 magyar forint.

Egy nő a videóban elmeséli, hogy férje otthagyta egy szállodai bárban, miután véletlenül egy olyan koktélt rendelt, amelyhez hihetetlen ár volt csatolva. Lynsey elmondta, hogy férjével és nővérével egy ötcsillagos londoni szállodában töltötték az év utolsó napját. - számolt be az esetről még tavaly novemberében a news.com.au

A hölgy a férjével zz egyik este lementek a szálloda bárjába egy italra, és Lynsey rendelt egy koktélt, amelyben Cristal pezsgő, arany levél és 30 éves whisky szerepelt. A koktél ára 1890 font volt, ami több mint 800 000 forintnak felel meg átszámítva.

Az étlapon a koktél ára szóközzel volt felírva, valahogy így: 18 90, míg azok az italok, mely nem egész fontok voltak ponttal voltak elválasztva: 18.90. Lynsey azt hitte, hogy a koktél 18,90 fontba került, és mikor megkapta  a számlát szóhoz sem jutott a meglepetéstől.

Lynsey megmutatta a férjének, aki annyira dühös lett, hogy otthagyta egyedül a bárban, hogy kezelje a helyzetet. Lynsey a TikTokon tett összefoglalója szerint rájött, hogy hatalmas hibát vétett a menü újbóli átnézésekor, és ezt követően a pincérrel próbálta tisztázni a problémát.

A pincér odahívta a menedzsert, aki diszkréten azt mondta, hogy "rendbe fogja hozni" később, Lynsey kiborult pedig csak az öt estés tartózkodása első napja volt.

„Az idegeim teljesen tönkrementek, ráadásul a whiskeyt nem is szeretem."  - mondta a videóban, amire sok kommentelő reagált, hogy akkor miért ilyen koktélt rendelt.

Néhány éjszakával később találkozott újra menedzserrel, aki elkezdett vele viccelődni az esetről. Azt mondta, hogy a pincért kirúgták. Lynsey sírva fakadt, mondván, hogy nem akarja, hogy a pincért büntessék meg az ő hibája miatt, inkább kifizeti a koktélt.

Szerencsére a menedzser csak viccelt és Lynseynek nem kellett kifizetni a hatalmas összeget, de örökre megtanulta, hogy jobban meg kell nézni az étlapot. A manager pedig felhívta a pincér figyelmét arra, hogy ilyen rendelések esetén diszkréten kérdezzenek vissza, hogy a vendég tisztában van-e a koktél árával.

IMegtekintheted Lynsey videoját!

@lynsey_36 Replying to @Caroline💕 ♬ original sound - Lynsey
Kép és a videó forrása: https://www.tiktok.com/@lynsey_36/video/7300632785738386720