2024. június 19., szerda
Gyárfás névnapja

Szeretnél Kripto Milliomossá Válni? Három Egy Dollár Alatti Kripto, Amelybe Érdemes Most Befektetni

2024-06-02 07:00 | Nézettség: 121
Az elmúlt néhány hónapban hatalmas mértékben nőtt a kriptovaluták elfogadása és befektetése.

Néhány hónappal a Bitcoin ETF jóváhagyása után az Ether ETF jóváhagyása is következett, ami vonzóvá tette a kriptopiacot a legnagyobb befektetők számára.

kangamoon

A várható bika piac kapcsán most megvizsgáljuk a legjobb egy dollár alatti kriptovalutákat, amelyekbe érdemes befektetni, hogy jelentős hozamot érhessünk el az elkövetkező hetekben. A KangaMoon (KANG) előértékesítése új rekordokat dönt, és a tulajdonosok már mosolyognak, miután az érme hatalmas rallykat élt át az elmúlt hetekben. Emellett a Cardano és a Dogecoin is kitörés előtt áll, ami spekulációkat váltott ki egy esetleges rallyról.

Az elemzők júniusra tízszeres emelkedést jósolnak a KangaMoon token számára

Az elmúlt hetekben a KangaMoon folyamatban lévő előértékesítése vonzotta a nagy befektetőket, akik felhalmozzák a tokent egy rallyra várva. Ennek eredményeként a csapat rekordot jelentő 7,4 millió dollárt gyűjtött össze az előértékesítés során, több mint 10 000 token tulajdonossal. A vezető elemzők úgy vélik, hogy a KANG token előértékesítése eléri a 10 millió dollárt júniusban, mivel az egyik legjobb kriptovalutaként tartják számon, amelybe most érdemes befektetni.

Eközben az előértékesítés a bónusz szakaszban van, és a KANG token csak 0,025 dollárért kapható. A jelenlegi áron az első szakaszban csatlakozott korai vásárlók 400%-os megtérülést értek el, mivel a token az első szakaszban 0,0050 dollárért kelt el. Az aktuális mémérme őrület közepette az elemzők júniusra tízszeres rallykat jósolnak, így most a legjobb idő csatlakozni. Különösen figyelemre méltó, hogy a két népszerű árkövető weboldal, a CoinMarketCap és a CoinGecko is listázta a KANG-ot, lehetőséget adva a kereskedőknek, hogy tanulmányozzák a KANG piaci grafikonját és elemezzék a kulcsfontosságú piaci mutatókat, mielőtt befektetnének. A következő napokban a népszerű BitMart tőzsde is listázza a KANG-ot, és más tőzsdék is hamarosan követik. Ez teszi a KANG-ot a jelenlegi legjobb kriptovalutává, amelybe érdemes befektetni.

A KangaMoon platform a play-to-earn és a SocialFi modell kombinálásával nyújt élénk közösséget a mémrajongóknak. A felhasználók heti, havi és negyedéves kihívásokban vehetnek részt és nyereményeket nyerhetnek. Lényegében az ökoszisztéma minden kihívása egy lehetőség a jutalmak elnyerésére. Néhány elemző úgy véli, hogy a KANG a következő hetekben kihívhatja a vezető kriptovalutákat, mint például a Pepe és a Bonk.

Cardano Árfolyam Előrejelzés – Az ADA ára júniusban eléri az 1 dollárt

Miután a mémérme őrület miatt a Cardano kiesett a CoinMarketCap top 10 kriptovalutája közül, az elemzők merész Cardano árfolyam előrejelzést adtak a következő hetekre. Egy vezető kriptoelemző, Freedom by 40 úgy véli, hogy a token ára a bika piacon eléri a 9 dollárt.

Eközben a Cardano ára jelentősen csökkent az elmúlt napokban, mivel a piac a medvével küzd. Azonban a Cardano kereskedési volumene emelkedő trendet mutat, ami valószínűleg visszapattanást eredményezhet a következő napokban. Az elemzők úgy vélik, hogy az Ethereum ETF jóváhagyásával a vezető kriptovaluták, mint például a Cardano, rallyt tapasztalhatnak a következő hetekben.

Dogecoin Kitörési Pályán, Az Elemzők Merész Előrejelzéseket Tesznek

A Dogecoin az egyik vezető kriptovaluta, amely az elmúlt napokban hatalmas rallykat tapasztalt. Ez spekulációkat váltott ki, hogy az érme júniusban visszaszerzi a 0,20 dolláros határt. A kontextus kedvéért, a Dogecoin ára az elmúlt hónapban 19%-os emelkedést mutatott.

Bár a Dogecoin piaci aktivitása csökken, amint azt a csökkenő kereskedési volumen is mutatja, néhány kripto szakértő hamarosan újjáéledést jósol. A Dogecoin továbbra is a kulcsfontosságú 0,16 dolláros támasz felett kereskedik, és nagy valószínűséggel áttörheti a 0,20 dolláros határt a következő napokban. A népszerű kriptoelemző, The Coach XD úgy véli, hogy egy újjáéledés során az érme ezen a héten áttörheti a 0,17 dollárt.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: https://Kangamoon.com/

Csatlakozz a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása: