2024. május 18., szombat
Erik névnapja

Szoboszlai filmmel hangol az EB-re az MLSZ

2024-05-01 09:36 | Nézettség: 311
Liverpoolban járt az MLSZ stábja és az MLSZ TV “Egyenesen”-sorozatának legújabb részében Szoboszlai Dominikról késztettek egy 30 perces filmet. A magyar válogatott csapatkapitánya a nemzeti csapattal, a Premier League-gel és a nyári Európa-bajnoksággal kapcsolatos gondolatait osztotta meg velünk.

Az Egyenesen sorozat harmadik részében Szoboszlai Dominik csapattársai és szurkolók is elmondják gondolataikat a magyar srácról. Megszólal töbek között Cody Gapko, Konaté, akivel még Salzburgban játszott együtt Dominik.

Kiderül, hogy a szurkolók csak Dominiknak hívják, mert az angol nyelv nehezen bírkózik meg a Szoboszlai névvel. Dominiknak óriási a rajongó tábora Liverpoolban, dalokat írnak róla és mindenki fantasztikus jövőt josol neki.

A válogatott kapcsán Dominik azt is elmondta, hogy nyilván más ott játszani mint a Liverpoolban és más a szerepköre is. Nagyon szeret hazajönni, mivel egy nagyon jó közösségbe érkezik és a sikerek is jönnek. Több liverpooli csapattársa elmondta neki, hogy nem szeretnek hazamenni országuk válogatottjához. 

Nézd meg ezt az inspiráló filmet egy magyar világsztárról, aki helyén kezeli a dolgokat, büszke arra, hogy magyar,  és a válogatott cspatkapitányaként hazáját képviselheti. Nincs benne félsz, nem remegnek a lábai az elvárások súlya alatt, tisztában van vele, hogy lehetnek rosszab mérkőzések, de azok után is fel kell állni és újrakezdeni. Nagyot szeretne alakítani az EB-n, amire az egész ország büszke lehet.  Igazi példakép!.

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=BCdEl2ncWhw