2024. Április 21., vasárnap
Konrád névnapja

Szoboszlai góljával vertük a törököket a Puskásban felkészülési mérkőzésen

2024-03-23 10:23 | Nézettség: 243
A magyar labdarúgó-válogatott Szoboszlai Dominik tizenegyes góljával 1–0-ra megverte Törökországot felkészülési mérkőzésen. Szoboszlai Doniniket lassan hívhatjuk a XXI. századi törökverőnek is, hiszen, csakúgy mint anno a Nemzetek Ligája mérkőzésen, most is az ő egyetlen góljával sikerült elérnünk a győzelmet.

Óriási érdeklődés előzte meg az EB-re készülő válogatott 2024-es első hazai fellépését, amit mutat, hogy a mérkőzésre minden jegy elkelt és 58 ezer ember szurkolt minden idők legértékesebb magyar válogatottjának.

A mérkőzés előtt a szokásos módön felcsendült a Nélküled című szám, melyet az alábbi videóban tudsz megtekinteni.

 

 

Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=ZHY6RjOX6vA

A mérkőzés után a válogatott játékosai nyiltkoztak az NSO kamerái előtt.

Szoboszlai Dominik többek között a 13 mérkőzés óta tartó veretlenségi szériáról is beszélt, amióta ő a "cséká", még nem kapott ki a válogatott. Majd az interjú végén Schäfernek is odaszúrt viccesen, szerinte nem lett volna les, ha Schäfer nem kondizott volna annyit a rehab alatt. Nézd meg, mivel indokolta ezt!

 

Gulácsi Péter másfél év után tert vissza a válogatott kapujában és magabiztosan teljesített, sőt egy óriási védéssel megmentette a csapatot a török egyenlítéstől.

Nehéz dolga lesz Marco Rossinak eldönteni, hogy Dibusz vagy Gulácsi álljon a kapuba az EB-n. Nézd meg hogy értékelt a Leipzik kapusa.