2023. október 2., hétfő
Petra névnapja

Találmányok, amiket a náciknak köszönhetünk

2022-05-14 14:33 | Nézettség: 993
Sajnos az emberi természet legrosszabb oldala, ha egymást kell ölni szörnyen kreatívok tudunk lenni, de ezt eltekintve sok modern találmány háborúknak köszönhető és itt nem csak a német haditechnikára értem ezt.
Kép és a videó forrása: https://www.youtube.com/watch?v=K_fmSIJb3YQ

... Azért durva abba belegondolni hogy ha a nácik nyerték volna meg a világháborút milyen szinten más lenne a világ , mivel mindent és mindenkit megöltek volna  aki nem felelt meg a faji elvárásaiknak biztos hogy ma egy békésebb és sokkal egyformább világ lenne , hiszen nem lenne már kivel ellenségeskedni , veszekedni stb. Valószínűleg még fejlettebb is lenne mert sokat adtak a technológiára és annak méreteire . Az egészséges életmódra is gondoltak , mert Hitler úgy akarta , bár az alkoholt a magas bevétel miatt végül nem tiltották be . A szólás szabadság kinek mikor hol van hol nincs , annak az elvesztésével sokat nem vesztettünk volna .
Míg szennyezzük a földet olyanokon veszekednek az emberek politikai szinten is mint pl. a szexualitás oktatása , engedjük be a migránsokat mert az iszlám és a kereszténység meg tud férni egymás mellett , fegyverezzük föl Ukrajnát hátha kitör a 3. Világháború , legalább csökkenni fog a populáció teret adva másoknak , szóval nehéz kérdés ez . Egyszerűbb új kolóniát létrehozni valahol a világűrben messze ettől a káosztól . (forrás: Zsolt István Vértesi kommentáló)