2024. június 21., péntek
Alajos névnapja

Te kattintasz, mi fizetünk! Támogasd a IV. LIONS Jótékonysági Diabétesz Futást!

2024-01-24 14:52 | Nézettség: 734
Negyedik alkalommal kerül megrendezésre a LIONS Jótékonysági Diabétesz Futás Szegeden, melyet egy Egészségnap is kiegészít. A szervező Szeged Első Lions Club szűrővizsgálatokkal, sportolási lehetőségekkel és a diabétesz megelőzéséhez kapcsolódó programokkal várja az érdeklődőket.

A Szeged Első Lions Club célja, hogy ingyenes szűrővizsgálatokat nyújtsanak a rendezvényre látogatóknak, és felhívják a figyelmet a mozgás fontosságára, mely az egyik eszköze lehet a diabétesz megelőzésének és hatékony kezelésének. 

Hogyan tudod úgy anyagilag támogatni a rendezvényt, hogy neked nem kerül semmibe?

Nem találtuk fel a spanyol viaszt, nem egy forradalmian új adományozási módszerről beszélünk, csupán arról, hogy mindenki azzal segítsen amivel tud, és végül közösen érjük el a célt. A MIG-ráció Kft bevételeinek jelentős része az általa működtettett weboldalakon elhelyezett reklámokból származik. Szeretnénk - az immár komoly hagyományokkal bíró rendezvényt -  támogatni egy az általunk kitalált, nem éppen szokványos módon. Az oldal látogatóinak csupán egy gombot kel megnyomni és már azzal is anyagilag támogatják a jótékonysági futást.

Hogyan támogatunk?

Első lépésként a MIG-ráció Kft adományként 50 000 Ft adományoz a Szeged Első Lions Clubnak a rendezvény megvalósítása céljából.

A támogatás második szintje, hogy leendő szponzoroknak biztosítunk megjelenési lehetőséget ezen a felületen. Az alábbi 6 db hely értékesítését szeretnénk elérni, melyek egyenként 100 000 Ft + Áfa szponzorációs díjért vásárolhatók meg. Várjuk azon cégek jelentkezését, akik a reklámfelületek megvásárlásával támogatják a rendezvényt és ezzel együtt a diabétesz megelőzési programok megvalósítását. A szponzorációs díj teljes összegét az egészségügyi megelőző programok szervezésére , valamint a jótékonysági rendezvény megszervezésére fordítjuk.   A támogató cégek több online platformon is megjelenést kapnak (Szeged Első Lions Club Facebook oldala és weboldala, a MIG-ráció Kft egyéb weboldalai), valamint a rendezvény helyszínén is biztosítunk megjelenési lehetőséget.

És a harmadik szint ahol, minden kedves olvasó tud érdemben támogatni: nem kell mást tenni, mint elolvasni ezt a cikket és a cikk végén lévő "TÁMOGATOM A RENDEZVÉNYT" gombra kattintani. Minden kattintás után a MIG-ráció Kft 2 forinttal támogatja a IV. Lions Jótékonysági Diabétesz Futást.

A RENDEZVÉNY KIEMELT TÁMOGATÓI

Noé Egeszségközpont

rendernet.hu

A rendezvény története

Az első Jótékonysági Diabétesz Futásra még 2018 novemberében került sor, melyen 105-en vettek részt. A rendezvény bevételeiből a Szeged Első Lions Club akkor a Főnix Alapítványt támogatta, mely szegedi cukorbeteg gyermekekkel foglalkozik. 

Második alkalommal 2019 novemberben már több mint 125 fő vett rész a Partfürdőn és a Gergő-ligetben rendezett megmozduláson, melyet a szemszűrésen és vércukor ellenőrzésen kívül gyermekprogramok és kutyabemutató is színesített.

Kép és a videó forrása: https://vimeo.com/376503031

Sajnos a COVID egy időre végett vetett a sorozatnak, de a klub tagjai 2023-ban úgy döntöttek, hogy folytatják és immár harmadik alkalommal is megrendezik az eseményt, melynek jelmondata a „Fussunk együtt a Diabétesz megelőzéséért!” volt. 2023. április végén a rendezvényt a szegedi Délvidék Ház udvarán rendezték meg, a futásra pedig a töltésen került sor. A rendezvényen közel 100-an futottak, többek között a szegedi vizilabdások is erősítették a mezőnyt. 

Szeri Istvánt, a klub jelenlegi elnöke elmondta, hogy a „Lions mozgalom főként a látás megőrzése, a látássérültek, a cukorbetegség megelőzése érdekében tevékenykedik. Nem véletlen tehát, hogy a klub ezzel a sorozattal a mozgás fontosságára kívánja felhívni a figyelmet, mely az egyik eszköze lehet a diabétesz megelőzésének és hatékony kezelésének. A rendezvény bevételeiből, csakúgy, mint korábban, most is a diabéteszhez kapcsolódó szervezetet kívánnak támogatni. Büszkék vagyunk rá, hogy immár negyedik alkalommal kerül sor a futás megrendezésére, ”

2024 - negyedik alkalom

Idén 2024. április 27-én kerül megrendezésre a rendezvény.  Szűrővizsgálatokkal, sportolási lehetőségekkel és a diabétesz megelőzéséhez kapcsolódó programokkal várja az érdeklődőket a Szeged Első Lions Club. A Szeged Első Lions Club célja, hogy a rendezvényre látogatóknak ingyenes szűrővizsgálatokat nyújtsanak , és felhívják a figyelmet a mozgás fontosságára, mely az egyik eszköze lehet a diabétesz megelőzésének és hatékony kezelésének.

Az esemény Facebook oldala: https://www.facebook.com/events/7514235995262060

A rendezvény helyszíne: Szeged, Délvidék Ház udvara (6726 Szeged, Közép fasor 1-3.),.  a parkolás a környező utcákban lehetséges.

A futás a töltésen kerül lebonyolításra. Választható távok: 4 km és 10 km.

További informáciok: https://szegedelsolionsclub.hu/hirek/iv.-lions-jotekonysagi-diabetesz-futas-es-egeszsegnap

Jegyvásárlás a Tixa oldalán lehetséges.

Lions Jótékonysági Diabétesz Futás

Köszönjük, hogy eljutott idáig, és amennyiben szeretné anyagilag is támogatni a Szeged Első Lions Club rendezvényét, kattintson az alábbi gombra.