2024. június 19., szerda
Gyárfás névnapja

Top Altcoinok, Amelyeket Érdemes Tartani Egy Rallyra Számítva, Mivel Az Ethereum Heti Beáramlása Eléri a 34 Millió Dollárt

2024-06-08 07:00 | Nézettség: 86
Az altcoinok listáján az elemzők azonosították azokat a legígéretesebb altcoinokat, amelyek jelentős növekedésre számíthatnak az Ethereum heti beáramlásának 34 millió dolláros mérföldköve kapcsán.

Ezek a top altcoinok közé tartozik a KangaMoon, Uniswap, Stacks, Celestia, és maga az Ethereum. Ismerjük meg ezeket közelebbről.

kangamoon

KangaMoon Felkerült Az Ígéretes Coinok Listájára

A kereskedők jelentős érdeklődésének köszönhetően 400%-os növekedést produkáló KangaMoon (KANG) gyors áremelkedést tapasztal, mivel ügyesen ötvözi a két alapvető elemet: az élvezetes játékmenetet és a Play-to-Earn (P2E) mechanikát, amely jutalmazhatja az ökoszisztéma résztvevőit, valamint a Social-Fi funkciókat, amelyek növelhetik a közösségi média elköteleződését.

Ellentétben a legtöbb versenytárssal, a KANG jelentős hasznosságot biztosít, mivel ökoszisztémája vonzó jutalmazási rendszert kínál a játékosok számára. A játékosok izgalmas játékon belüli versenyeken és csatákban vehetnek részt, valamint aktívan bekapcsolódhatnak a közösségi média tevékenységekbe, mindezzel tokeneket szerezve. Ez ösztönzi a közösségi média és a játék dinamikus kapcsolatát, ami organikus növekedést eredményez a KANG számára.

A KANG egyedi tulajdonságai nem csak hogy versenyképessé teszik az altcoin piacon, hanem már 33,000 felhasználót vonzott és több mint 8 millió dollár bevételt termelt. Az altcoin ára a kezdeti előértékesítési szakaszban 0,005 dollárról 0,025 dollárra nőtt a bónusz előértékesítési szakaszban, és az elemzők szerint a bevétel elérheti a 9 millió dollárt a hónap végére.

Mivel az altcoin már elérhető a CoinMarketCap és a CoinGecko oldalain, amelyek támogatják az átláthatóságot és megkönnyítik a befektetők átvilágítását, az elemzők 100-szoros árnövekedést jósolnak a KangaMoon számára. Hamarosan a tier-1 központosított tőzsdén, a BitMarton is listázásra kerül.

Ethereum Árnövekedés A Bálna Tranzakciók Nyomán

Az Ethereum egyre közelebb kerül a 4,000 dolláros mérföldkőhöz az SEC által tett lépéseknek köszönhetően, amelyek az Ethereum ETF-ekre vonatkoznak. Számos spekuláció van arról, hogy az Ethereum ármozgása hasonlíthat a Bitcoinéhoz, amely jelentős fellendülést tapasztalt a Bitcoin tőzsdén kereskedett alapjainak (ETF-ek) jóváhagyása után. Az új Ethereum ETF-ek bevezetése jelentős bálna tevékenységet váltott ki, ami tovább gyorsította az Ethereum emelkedését.

Amikor az Ethereum 3,814 dolláron kereskedett, június 3-án a SpotOnChain elemző platform megosztott egy bejegyzést az X-en, amely szerint egy bálna 7,000 ETH-t, azaz körülbelül 26,7 millió dollárt utalt át a Binance-re. Ez a bálna, aki a medvepiacokon profitot szokott realizálni, majd a bikapiacokon újra befektetni, jelenleg 36,785 ETH-val rendelkezik, amely körülbelül 141 millió dollárt ér. A kereskedési tevékenységek során becslések szerint 76,6 millió dollár profitot ért el, ami 57,9%-os növekedési ütemet képvisel.

Uniswap Árnövekedése

Különösen az elmúlt év 107%-os növekedése után az Uniswap érme ismételten bizonyította dominanciáját az altcoinok között. Ráadásul az Uniswap árának több mint 37%-os havi növekedése tovább hangsúlyozza az Uniswap érme bullish hangulatát. Eközben az Uniswap erősen állta a sarat az utóbbi időben a piaci volatilitás közepette.

Az Uniswap hálózatán egy kifinomult algoritmus garantálja a felhasználók számára a kényelmes kereskedési élményt. Kiváló DeFi megoldásokat kínál, remélve, hogy biztonságos és átlátható környezetet teremt a felhasználók számára a kereskedelemhez. Ahogy a növekvő kereskedési volumen és a kereskedők érdeklődése is mutatja, ez növelte vonzerejét a kriptovaluta piacon.

Stacks Árelemzés

A Stacks érme fokozatosan, de biztosan vált egyre ismertebbé 2017-es bevezetése óta. Mivel nyílt forráskódú blokklánc hálózata lehetővé teszi az okos szerződések létrehozását, friss levegőt hozott a Bitcoin hálózatába. Emellett a Stacks érmét nagy értékű tokenként tartják számon, mivel az eszközbiztonságra és a skálázhatóságra helyezi a hangsúlyt.

A Stacks sorozatosan figyelemreméltó eredményeket produkált; az elmúlt évben a token 240%-kal növekedett, amint azt a Stacks árdiagramja is mutatja; azonban nem tudott ellenállni a piaci volatilitásnak, és az elmúlt hónapban körülbelül 11%-kal esett vissza. A Stacks ingadozó kereskedési volumene és a kereskedők érdeklődésének csökkenése ennek a visszaesésnek a jelei. A Stacks azonban továbbra is jelen van a piacon, az elemzők hivatkozva korábbi sikereire.

Celestia Árnövekedése

A Celestia (TIA) az egyik leggyorsabban növekvő altcoinnak számít a kriptovaluta piacon mutatott kiemelkedő teljesítménye miatt. A Celestia érme az elmúlt évben több mint 400%-kal növekedett, ami ígéretes jövőt vetít előre. A Celestia árának 8%-os növekedése az előző hónapban tovább erősítette a Celestia elkötelezettségét a kriptovaluta térben való boldogulás iránt.

A Celestia folyamatosan nagyon pozitív irányba halad ezen a küldetésen, vonzva a kereskedők és kriptovaluta rajongók érdeklődését. Az elemzők szerint, amíg a Celestia fenntartja bullish trendjét, elérheti korábbi ATH-ját.

Meghaladja-e a KangaMoon Más Altcoinokat?

Bár a diagramok szerint sok más altcoin is bullish és képes olyan ütemben növekedni, hogy új magasságokat érjen el, egyértelmű, hogy a KangaMoonba való befektetés hozza a legjobb megtérülést. A már meglévő 400%-os növekedés mellett a BitMart listázás sokkal könnyebbé teszi a beszerzést és szélesebb körben elérhetővé, ami nagyobb befektetői bázist vonzhat és jelentős értéknövekedést eredményezhet.

Fedezze Fel a KangaMoon (KANG) Előértékesítésének Izgalmas Lehetőségeit Ma!

Weboldal: Kangamoon

Csatlakozzon a Telegram Közösségünkhöz: Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a Videolista.hu semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen! A kripto-befektetések kockázata és volatilitása kiemelkedően magas.

Kép és a videó forrása: