2024. június 19., szerda
Gyárfás névnapja

Új mémcoin árfolyamemelkedése – Le tudja váltani Flokit, mint 2024 legnépszerűbb mémcoinját?

2024-04-30 07:00 | Nézettség: 157
A mémcoin piac virágzik, a legnépszerűbb mémcoinok jelentős hozamot biztosítanak.

KangaMoon (KANG) és Floki (FLOKI) két ígéretes mémcoin, amelyek hatalmas nyereséget érnek el. Előbbi már az előértékesítés 5. szakaszában van, és előrejelzések szerint 2024-ben akár 50-szeresére is nőhet az értéke. Nézzük, miért.

kangamoon

KangaMoon (KANG): Egy fényes mémcoin, amely elérheti a 6 millió dolláros értéket

A KangaMoon (KANG) egy újabb mémcoin, amely jelentős hatást gyakorol a szektorra. Az előértékesítése eddig kiválóan alakul, már több mint 5,9 millió dollárt gyűjtöttek, és a 6 millió dolláros cél elérése előtt áll 2024 áprilisa végéig. Ezenkívül több mint 6000 ember vásárolt KANG tokent, és 20 000 ember regisztrált a közösségi tagok közé.

A kereskedők érdeklődnek az egyedi mémcoin iránt. A KANG szinte egyedülállóan hasznos lesz a mémcoinok 99%-ával szemben, mivel a KangaMoon hamarosan megjelenő P2E (play-to-earn, játssz és keress) játékában fő játékbeli valutaként szolgál. A KANG segítségével fejlesztheti karaktereit vagy játékbeli tárgyakat vásárolhat. Ezenkívül a KANG birtokosai kizárólagos hozzáférést kapnak rendszeres kihívásokhoz, amelyek extra jutalmakat biztosítanak.

A KangaMoon nemrégiben bejelentett egy jelentős partnerséget a RaidSharks-szal, hogy izgalmas rajtaütéseket és havi 1000 dolláros jutalommedencét vezessenek be. Így a KangaMoon közösség egyre izgatottabbá válik. A legaktívabb tagok most rohannak, hogy kedveljék és osszák meg a KangaMoon közösségi média bejegyzéseit, hogy ingyenes KANG-ot szerezzenek. Ez azt mutatja, hogy a KangaMoon közösség által vezérelt mémcoin.

Egy KANG jelenleg csak 0,0196 dollárba kerül, az 5. szakasz előértékesítési áron. Akik korán vásároltak, már 290% hozamot élveznek. Mivel kapcsolatban áll a P2E játékiparral, amely várhatóan 885 millió dolláros piacot ér el 2028-ra, a jövőbeli növekedési potenciálja kiemelkedőnek tűnik. Így az elemzők 2024 második negyedévére, amikor ez a mémcoin tőzsdére kerül, 50-szeres növekedést várnak.

Faibik Kapitány és az optimista Floki árfolyam-előrejelzése

Floki (FLOKI) továbbra is meghatározó erő a mémcoin területén. Az elmúlt hét napban a Floki árfolyama 0,00013 dollárról 0,00017 dollárra emelkedett, és ebben az időszakban a piaci kapitalizációja 1,28 milliárd dollárról 1,72 milliárd dollárra nőtt. A kriptoanalitikus, Kapitány Faibik szerint ez a mémcoin hamarosan 2-3-szoros bikás rallyt tapasztalhat.

Technikai elemzés szempontjából ez az állítás valóra válhat. Például a Floki coin az 50 és 100 napos EMÁ-k (exponenciális mozgóátlagok) felett kereskedik, ami alapján a piacelemzők előrejelzik, hogy a Floki értéke elérheti a 0,00028 dollárt a 2024-es év második negyedéve előtt.

KangaMoon kontra Floki - Melyik ugrik meg először?

Bár a KangaMoon és a Floki egyaránt figyelemre méltó mémcoinok, az egyik kiemelkedik. Különösen a KangaMoon rendelkezik alacsony, 19,6 millió dolláros piaci kapitalizációval. Ez azt jelenti, hogy a KANG árának megduplázásához csak 19,6 millió dollár szükséges. Így a gyors megtérülést kereső kereskedők számára a KANG lehet a legjobb mémcoin befektetés. Kövesse az alábbi linkeket, és 20% bónuszt kap.

Fedezze fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésének izgalmas lehetőségeit még ma!

Weboldal: Kangamoon.com

Csatlakozzon Telegram közösségünkhöz: t.me/Kangamoonofficial

A fenti írás egy vendégtartalom így annak tartalmáért a VideoLista.hu szerkesztősége semminemű felelősséget nem vállal. A megjelenített információk nem minősíthetők befektetési tanácsadásnak, befektetési ajánlásnak, értékpapír / kriptovaluta / token / ICO stb. jegyzésére, vételére, eladására vonatkozó felhívásnak, azok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Minden befektetés esetében kiemelten fontos az azt megalapozó információk és lehetőségek széleskörű megismerése. Fektessen be megfontoltan, járjon el pénzügyeiben felelősségteljesen!

Kép és a videó forrása: